Обилното и напоително интервю на Васил Божков бих го приел

...
Обилното и напоително интервю на Васил Божков бих го приел
Коментари Харесай

Симеонов за Божков: Аз мисля, че той ще се върне при това управление, и то с белезници

" Обилното и напоително изявление на Васил Божков бих го приел като една от приказките на Шехерезада, чиято задача е била да оцелее, разказвайки приказки на принца през нощта, с цел да пристигна слънцето и той да не я убие, тъй като убийствата ги е правил през нощта ". Така водачът на НФСБ Валери Симеонов разяснява в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия държанието на Васил Божков.
Заместник-председателят на Народното събрание съобщи, че Божков " няма да оцелее, само че и не мисля, че би трябвало да се има вяра толкоз доста на неговите думи ". Според Симеонов, в името на своето избавяне, той е подготвен освен да скъса опашката си като гущер, а и да лъже непрестанно. И добавя, че всеки, който е с такива тежки обвинявания - за ликвидиране, обезчестяване и финансови злоупотреби, по-малко внимание би трябвало да се обръща на подобен човек.
" Вие помните ли кой стартира войната с Васил Божков - 2018 година, Валери Симеонов ", напомни водачът на НФСБ. Той счита, че се търсят благоприятни условия за дестабилизация на страната. " И когато през вчерашния ден Васил Божков сподели, че ще се върне в България при избрани условия, внушавайки, че не го е боязън, аз разбирам, че той споделя следното: " Ще се върна, когато се смени това ръководство! ", сподели Симеонов. И в умозаключение съобщи: " Аз мисля, че той ще се върне освен това ръководство, и то с белезници " .
Подробности за изказването на Васил Божков, вижте ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР