Обикновено в есенните дни ни е достатъчно да имаме един

...
Обикновено в есенните дни ни е достатъчно да имаме един
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носите пуловер с панталон по най-елегантния начин

Обикновено в есенните дни ни е задоволително да имаме един топъл пуловер и едни типичен дънки, които да облечем под обичаната си връхна дреха. Когато обаче в работната седмица ни се постанова да бъдем по-елегантни и не ни се разделя с пуловера, заменяме дънките с панталон – той може да е прав, с дължина към глезена или от настоящите дълги необятни модели.
               

За да се получи по-интересна и стилна композиция, можете да вкарате в панталона, в случай че той е с висока талия (а и май всички повече избираме такива напоследък) и да добавите колан с по-открояваща се тока за доза искра във визията. Особено когато и двете облекла би трябвало да бъдат в неутрални тонове като черно, сиво или кафяво.

Ако желаете да освежите този стайлинг, изберете пуловер в ослепителен цвят – розово, зелено или оранжево, с цел да придадете контрастност на панталон в каре да вземем за пример. Тогава и аксесоарите могат да бъдат в по-неутрални нюанси.
               

Тъй като и тази есен кожените панталони се завърнаха измежду трендовете, можете да ги комбинирате с oversize пуловер с висока поло яка и елегантни. Едно по-небрежно комбиниране, което може да се носи и през работната седмица, и през уикенда. Ако вместо пуловер сложите от модерните плетени елеци, то тогава можете да добавите по-ексцентричен аксесоар като дълги кожени ръкавици в ослепителен звук. Нещо уместно за вечер на открито.

Винаги можете да добавите и малко повече искра в комбинацията от пуловер и панталон благодарение на макси бижута, а за повече красиви находки ви съветваме напряко да отидете в платформата.
               

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР