Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. Ден

...
Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. Ден
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – неделя – 17.05.20

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват оракулски сънища. Ден за надълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, вашето подсъзнание и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята задача. В този живот ви е обещано и позволено повече, в сравнение с вие вършиме.

Сънят незабавно след среднощ може да се окаже оракулски и на него следва да се обърне внимание. Ако сте сънували неприятен сън през нощта, то е нужно сутринта като станете незабавно да се помолите. Пуснете крана с хладка вода или идете на брега на реката и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без диря всичко отрицателно и неприятният сън нищо няма да ви аргументи.

Сънищата в неделя

В неделя сънищата се въздействат от Слънцето и са свързани с отмора, релакс, пътешестване, обичани хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи креативната ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, само че през целия ден ще си спомняте значими пасажи от съня.

Ако сте имали щастлив и прелестен сън, въодушевяващ, очаквайте скоро среща с забавен човек, който ще ви въодушеви. Възможно е да срещнете половинката си, в случай че сте сами или да разрешите зародил спор или спор. Вие сами може да откриете в себе си нови качества или гении.

Сънят, който оставят противен послевкус, тежък и мрачен, най-вероятно демонстрира, че сте доста пренапрегнати. Обърнете внимание на подобен сън, това е тип предизвестие, грижете се за здравето си, пробвайте се да се отпуснете, да релаксирате повече, не се претоварвайте с ненужна работа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР