Обикновено те купуват търговски продукти, които обещават да помогнат, но

...
Обикновено те купуват търговски продукти, които обещават да помогнат, но
Коментари Харесай

Дами, Ето Го Трика За Миене На Лице, За Да Се Отървете От Увисналата Кожа И Бръчките!

Обикновено те купуват търговски артикули, които дават обещание да оказват помощ, само че това напълно не е по този начин. Някои от тях като се изключи че са доста скъпи също са и наситени с разнообразни химикали, които могат да причинят повече щета, в сравнение с изгода.

Кожата на лицето ни е доста деликатна. Трябва да внимаваме какво ще използваме. В тази публикация ще ви представим необикновен инструмент, който ще ви помогне да лекувате акне, бръчки и доста други кожни проблеми, без да причиняване на странични резултати.

Сода за самун и кокосовото масло са 2 съставки, които са извънредно потребни.

Народната медицина ги употребява и лекува всеки проблем с кожата, написа Блиц. Те имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които са извънредно ефикасни. Можете да употребявате това лекарство като всекидневен лосион.

Содата е кристално съединяване, което нормално се продава под формата на прахуляк. Тя може да усъвършенства качеството на кожата ви и да ви помогне да излекувате акнето. Може да се употребява и като дезодорант и за избелване на зъби. Тази съставна част балансира рН на кожата, тъй като има амфотерни свойства.

Кокосовото масло също добре третира кожата ни. То е цялостна с хранителни субстанции, които вършат кожата чиста и хидратирана.

Разгледайте рецептата:

Съставки:

2 супени лъжици кокосово масло
1 супена лъжица сода за самун

Получаване:

Използвайте дребна купа, с цел да смесите добре съставките. Ще получите паста, която би трябвало да нанесете върху кожата си благодарение на кръгови придвижвания. Оставете сместа на лицето за 10 минути. Измийте щедро с топла вода.

След това не се нуждаете от овлажнител, защото кокосовото масло надълбоко овлажнява кожата ви.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР