Обикновено свързваме oversize с миговете у дома, когато сме се

...
Обикновено свързваме oversize с миговете у дома, когато сме се
Коментари Харесай

6 идеи как да носим обемния пуловер по най-елегантния начин

Обикновено свързваме oversize с миговете вкъщи, когато сме се сгушили на дивана през уикенда. И да, тази зима май най-често тъкмо тогава ги носим, и то съвсем всекидневно. Понякога в композиция с не по-малко комфортния jogger панталон, а различен път с дънки, изключително в работната седмица вкъщи.
               

Този вид пуловери обаче имат и по-елегантна страна, която можем да използван, нищо че излизанията ни на открито са малко по-ограничени. Могат да бъдат комбинирани с миди пола – права или солей, като пуловерът може да стои свободно или да бъде прибавен колан върху него за наблягане на талията.

Някои по-обемни модели пък могат да влязат в ролята на и да бъдат съчетани с ботуши над коляното. В по-студените дни под тях може да се постави кожен чеп или мини пола, която да се вижда напълно малко. Тук още веднъж може да се добави колан. 
               

Със сигурност бихме ги носили и под блейзър в композиция с необятен панталон, като тук на вас оставяме избора дали да сте с кецове, или с някакви елегантни боти. А в случай че имате потребност от нов пуловер, то можете да посетите, където можете да откриете положителни шопинг находки.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР