Обикновено сме свикнали да свързваме известните спортни брандове с кецове

...
Обикновено сме свикнали да свързваме известните спортни брандове с кецове
Коментари Харесай

Находка на деня: прозрачната чанта на Puma x Mr. Doodle

Обикновено сме привикнали да свързваме известните спортни марки с кецове и маратонки, а можем да кажем, че моделите на Puma в последно време стават все по-интересни, по-цветни и извънредно комфортни. Този път обаче любовта ни от пръв взор се случи не с обувки, а с чанта с нейното лого. Другият аксесоар, без който, ние, Момичетата, не можем!

Моделът е част от колаборацията, която можете да откриете в, а скоро ви от нея и към този момент им намерихме съвършеното другарче. Отдавна не следваме правилото, че обувките и чантата би трябвало да са в един звук, само че в тази ситуация не е по никакъв начин неприятна концепция.



А чантата има доста преимущества, тъй като е извънредно комфортна за забързаното градско всекидневие, побирайки хаоса, който обичаме да сътворяваме в нея. Дръжките са доста комфортни за носене, а закачливите елементи и леката й бистрота й придават онази характерност, от която аксесоарите от време на време имат потребност, с цел да бъдат по-отличителни. Тази чанта сигурно е от тях!



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР