Обикновено след тежка празнична нощ идва време за сладка дрямка.

...
Обикновено след тежка празнична нощ идва време за сладка дрямка.
Коментари Харесай

Феновете в Париж не спят! Редят се за фланелки!

Обикновено след тежка празнична нощ идва време за сладка сънливост. Само че не в Париж и друг път! Феновете не престават да изживяват голямата наслада от спечелването на втората в историята си международна купа след 20 години очакване.

След като тържествата на Шанз Елизе поутихната, ентусиастите се насочиха към магазините, откъдето ще могат да си купят тениски на любимците си. Така още в 6:00 ч. сутринта се образуваха опашки пред основните обекти.

Нощта без сън има и стратегическа изгода. По-оправните към този момент оглеждат къде да се разположат, с цел да могат да са най-близо до международните първенци по време на парада им с купата.

" Цяла нощ бяхме на открито. Идваме от Анже, пътувахме 300 км. Бяхме и във почитател зоната. Беше ужасно! " Марсилезата " се пееше на всички места! Страхотно! ", споделиха част от най-щастливите футболни последователи в света.

" Франция завоюва и с помощта на почитателите си, само че най-много тъй като има тим, който е доста обединен. Благодарение на треньора Дидие Дешан, те се трансфораха в водачи на цяла Франция! Само футболът събира хората по този метод. Не съм виждал такова единение, като на това международно състезание! ", прибавят доволните момчета.
Обърнати коли и изпотрошени витрини в Париж след насладата (ВИДЕО) Футболните почитатели бяха разпръснати със сълзотворен газ
Празненствата им обаче бяха помрачени от вълнения, стартирани от маскирани групи, които най-вероятно нямат нищо общо с футболните пристрастености. Част от магазините на Шанз Елизе осъмнаха с изпочупени витрини и обрани.

Всичко обаче ще бъде приведено в ред за грандиозното посрещане на героите от Мондиала към 17:00 ч. българско време през днешния ден (16 юли).

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР