Обикновено Samsung пуска по един модел Galaxy Note на година,

...
Обикновено Samsung пуска по един модел Galaxy Note на година,
Коментари Харесай

Изтекли снимки на кейсове за Note 10 и Note 10 Pro показаха разликата между двата телефона

Обикновено Samsung пуска по един модел Galaxy Note на година, само че слуховете сочат, че тази година ще забележим два – Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10 Pro. Появиха се фотоси на кейсове и протектори за екраните на двата телефона. От тях можем да забележим каква ще е разликата сред тях.



Информацията е споделена от @UniverseIce в Twitter. Първо виждаме, че на гърба на телефона има друг брой датчици.

И при двата телефона съставените елементи за камерата ще са ситуирани в горния ляв ъгъл. При кейса на базовата версия има един отвор от дясно на камерата, а при кейса на Pro версията има три отвора.

Кадрите съответстват с към този момент излязлата информация, която гласи, че при единия телефон ще имаме три лещи, а при другия – четири. Това остава още два спомагателни отвора при Note 10 Pro. Тепърва ще разберем защо са те.

По отношение на предната камера, тя ще е идентична и при двата модела.

Освен фотосите, @UniverseIce прибавя и текст, че няма да има по-добър екран от този на Samsung Galaxy Note 10 във втората половина на 2019-та. Няма информация с какво тъкмо се отличава матрицата, само че по традиция Samsung постоянно поставя страхотни екрани на флагманите си.

Има клюки, които сочат, че дисплеят ще е с резолюция от 1440 на 3040 пиксела, с размери 6.4 инча и 6.8 инча, респективно за 10 и 10 Pro.
На заглавната фотография може да видите и рендери, които съответстват с тази идея.
Премиерата е на 7 август.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР