Обикновено съхраняваме храна в хладилника, но ако сложим и други

...
Обикновено съхраняваме храна в хладилника, но ако сложим и други
Коментари Харесай

9 продукта, за които неподозирате, но може да съхранявате в хладилника

Обикновено съхраняваме храна в хладилника, само че в случай че сложим и други артикули  там, можем да ги поддържаме в положително положение. Ето 9 образеца:

·        Околоочен крем. Когато го употребявате заран, той ще бъде охладен, с цел да бъде по-ефективен, изключително при вероятно отичане.
Рискове, които крие мръсният ледник
Учените сигнализират, че хладилникът е най-голямото огнище на заболявания в целия апартамент. Самият факт, че имате ледник и фризер не е до...

·        Молив за очи. Ако би трябвало да го подострите, поставете го в хладилника за известно време. Тогава оформянето му ще бъде по-лесно.

·         Лакът ви за нокти. Неговата продължителност ще се удължи, само че би трябвало да го премахнете от хладилника за известно време преди приложимост, тъй като се стяга, с цел да възстановите неговата лесна за нанасяне консистенция.

·         Натурална козметика. Ако в действителност е висококачествена, значи е с консервантно наличие и може да се съхранява на хладно, с цел да са ефикасни дейните му съставки. Хладилникът е добър избор.

·         Чорапогащи. Най-често срещаният проблем при тях е, че елементарно се късат. Ако ги сложите в найлонов плик и ги поставите в хладилника за една нощ, ще са по-здрави. На сутринта ги извадете да изсъхнат.

·        Дънки. Ако ги оставяте понякога в хладилника за една нощ, постоянно ще наподобяват добре и ще бъдат стерилизирани.
Защо опитните домакини постоянно държат самун в хладилника?
Обикновено хлябът се съхранява на изсъхнало място на стайна температура. Разбира се, печивата, съхранявани при ниски температури, резервират...

·         Тъканис лепкави петна. Ако вашите облекла или домакински текстил имат петна от восък или дъвки, поставете ги в хладилника за известно време и по-късно ще ги извадите доста по-лесно.

·        Запечатани пликове за писма. Ако желаете да ги отворите, без да ги разкъсате, сложете ги в найлонов плик и ги приберете в хладилника за час-два. След това ги извадете  и ще се отворят без проблеми. Тогава стайната температура ще омекоти лепилото и в случай че е належащо, можете да запечатате пликовете още веднъж.

·         Цветя. Ако желаете да запазите букетите с цветя свежи за дълго време, апелирам, приберете ги в хладилника за една нощ. Същото вършат и в бутиците за цветя.

Общи препоръки за потребление на потребния размер на хладилника

Хладилникът не би трябвало да се претрупва. С изцяло запълнените лавици може да рискувате да не пандизите прекомерно компактно вратата на хладилника или фризера и да нарушите изискванията за вярно предпазване. За да се поддържа храната свежа, тя се нуждае  от свободна циркулация на въздуха, а хладилника би трябвало да обезпечава отмерено и бързо систематизиране на температурата в цялата камера. Поставете храна от същия тип и храна със същия период на валидност в една и съща  на хладилника. Практично е! Така че несъмнено няма да забравите нетрайното кисело мляко, чийто период на валидност изтече преди няколко седмици, измежду бурканите с заготовки.
Гениални способи за потребление на фризера, с изключение на за храна!
1.       Отворете още веднъж запечатаните пликове За да отворите запечатан плик, без да го разкъсвате, го по...

Опитайте се да поставите новозакупените артикули зад по-старите такива. Използвайте правилото за проявление на храна на рафтовете на супермаркетите. Работи отлично и вкъщи! Уверете се, че употребявате плавилно вашите хладилни продукти със период на валидност, с цел да предотвратите разхищаването и да спестите фамилния си бюджет.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР