Обикновено плача за тъжни неща, но не е ли хубаво,

...
Обикновено плача за тъжни неща, но не е ли хубаво,
Коментари Харесай

И Chanel избраха трансджендър модел за своя кампания

„ Обикновено рева за тъжни неща, само че не е ли хубаво, когато сълзите са в моменти на успех. Това е един от тези мигове за мен “, написа в профила си в Инстаграм Теди Куинливан, трансджендър моделът, който бе определен за новата бюти акция на. Нещо, което за първи път се случва в историята на марката.

„ Аз съм първият намерено декларирал се трансджендър модел, който ще работи с Chanel и съм мощно разчувствана и горда, че ще показва моята общественост. Светът ще ви изритва, ще ви плюе и ще ви споделя, че сте безполезни. Вашата работа е да имате силата да се изправите и да продължите да се борите, тъй като, в случай че се откажете, в никакъв случай няма да усетите тези сълзи на успех “, продължава Теди с вдъхновяващото си обръщение към всички тези, които са разнообразни като нея.
               
on Aug 26, 2019 at 9:20am PDT

В поста си тя споделя, че преди този момент два пъти е дефилирала в ревю на Chanel, само че тогава към момента никой не знаел, че тя не е родена като момиче. След като се разкрила през 2017-а, си мислела, че освен френската фешън къща, само че и други марки повече няма да желаят да работят с нея. Въпреки това акцията е реалност.

Теди е изобретение на Никола Геские, изобретателния шеф на, който през 2015-а я избира за ревю на марката, след което тя дефилира на стилния подиум и за Jeremy Scott, Jason Wu, Carolina Herrera и доста други. Едва две години по-късно признава, че е трансджендър, но още през цялото време получава поддръжката на не малко хора в стилната промишленост. Тя става и един от деятелите на LGTBQ общността.
               
on May 29, 2018 at 5:19am PDT

„ Целият ми живот е бил битка. От това, че непрекъснато бях унизена в учебно заведение, където децата заплашваха да ме убият, обяснявайки по какъв начин тъкмо ще го вършат, през това, че личният ми татко ме биеше и ме наричаше „ педал “, до отказване на задължения, откакто приказвах обществено за половото посягане в работата ни “, споделя още 25-годишната Теди, с цел да подчертае за какво тази акция на Chanel Beauty е такава победа за нея след всичко, през което е минала. Въпреки че преди този момент тя има снимани и други бюти акции за Redken, MILK и Maison Margiela Fragrance.

Наскоро за своя акция в лицето на Валентина Сампайо, което демонстрира, че марките стават все по-толерантни и предизвикват освен моделите, само че и всички хора да приказват намерено за своята еднаквост и половост.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР