Обикновено новите любовни взаимоотношения започват вълнуващо. Опознаваме другия и той нас.

...
Обикновено новите любовни взаимоотношения започват вълнуващо.
Опознаваме другия и той нас.
Коментари Харесай

Има 7 знака, че се срещате с изневеряващ тип мъж

Обикновено новите любовни взаимоотношения стартират вълнуващо.
Опознаваме другия и той нас. Но в случай че страстите ни завладеят, елементарно можем да пропуснем някои значими знаци, които ни подсказват, че този мъж може би е изневеряващ вид и не е за нас. Кои са те?

Хващате го в неистини или несъответствия
В началото на любовни взаимоотношения, от време на време е мъчно да видим дали другият не ни лъже. С времето обаче дребните неистини и разминавания в нещата, които ни споделя, стартират да изскачат като червени флагчета.

Има история на невярност в предходни връзки
И той е бил този сътрудник, който е изневерил. Изневярата в никакъв случай не може да бъде опрощение, тя е избор. Друго, за което може да се притеснявате е, в случай че в живота на този мъж доминират честите и краткосрочни случки и то по негов избор, а не тъй като търси подобаващата партньорка за него и все не я намира.

Той е прекомерно флиртуващ с другите, даже във ваше наличие
Това е сигурен знак, че този мъж е изневеряващ вид. Освен това демонстрира и пренебрежение към вас самата, когато флиртува без терзания пред вас. Изглежда прекомерно заинтересуван от противоположния пол по метод, който ви кара да се чувствате неловко. Това може да е сякаш инцидентна обстановка, в която вие се разхождате или сте в ресторант и т. н. и той заглежда най-нагло непозната жена. Ако това се случва, когато сте дружно, бъдете сигурни, че този мъж не може да е правилен във връзка.

Той заобикаля да ви показа на своите другари и семейство
Излизате от няколко седмици, месеци, имате интимни контакти и т. н., той ви приказва постоянно за близкия си кръг, само че в никакъв случай не ви среща с тях. Сякаш ви държи на разстояние от хората, които значат доста за него. Това е напълно явен знак за това какъв брой сериозен е към вас и несъмнено е мотив да се замислите дали не се среща и с други паралелно с вас или пък дали няма към този момент основано семейство.

Намирате скрити профили за запознанства или известия
Изневеряващия мъж несъмнено е внимателен с телефона и мобилните си устройства. Той се старае да не позволява грешката да заподозрете, че може би има информация, която не би било добре за него да разкривате.

Не демонстрира съпричастност, когато става въпрос за невярност
Да кажем, че в диалог за предходни негови изневери или в случай че сте чули за ваши познати, че не са били лоялни към половинката си, той демонстрира с думите си, че надали не това е било обикновено да се случи и не го регистрира за неточност, то бъдете сигурни, че този мъж е допустимо да изневери и на вас. Също по този начин, от време на време мъжът, податлив да мами партньорките си, може доста гневно да осъжда изневярата като акт, в случай че чуе, че някой различен го прави. Но това е единствено едно прикритие.

Той постоянно анулира проектите ви
Още един знак, че се виждате с изневеряващ вид мъж е, че той не държи на думата си към вас. При него постоянно изниква нещо в последния миг, би трябвало незабавно да свърши нещо, да пътува, да работи до късно и т. н. Обикновено извиненията са неразбираеми и без доста детайлности или пък противоположното – прекалено много се изяснява.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР