Обикновено не пия по време на обяд, но днес съм

...
Обикновено не пия по време на обяд, но днес съм
Коментари Харесай

Диригентът Густаво Дудамел: „Бях в този звук“

„ Обикновено не пия по време на обяд, само че през днешния ден съм спокоен “, споделя Густаво Дудамел, до момента в който ни поръчва две чаши Шардоне от Навара на рекомендацията на сомелиера и се настаняваме измежду зелените покрайнини на Jardin del Alma в хотел Alma през пролетната Барселона.

Досега не бях обмислял опцията Dudamel — 43-годишната суперзвезда диригент и музикален шеф на Филхармоничния оркестър на Лос Анджелис - и The Dude, както е необятно прочут, може да са две разнообразни персони. Но в случай че Дудамел е прочут със своята динамичност на подиума, с потенциала си, откогато се издигна на сцената на класическата музика през 2000-те години като диригент на венецуелския Младежки оркестър на Симон Боливар, да въодушевява публиката до положение на екзалтираност с осъществяванията си на Бетовен, Шостакович, Малер и други, тогава може би The Dude е неговото охладнело алтер его.

„ Това е необикновено място “, споделя той, пренареждайки слънчевите си очила върху нашата безупречно подредена маса. Самата Alma, кабинет в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР