Обикновено най-често озадачаваме близките си. А жените имат тази способност.

...
Обикновено най-често озадачаваме близките си. А жените имат тази способност.
Коментари Харесай

10 женски навика, които мъжете никога няма да разберат

Обикновено най-често озадачаваме околните си. А дамите имат тази дарба. Те неведнъж подлудяват половинките си с някои привички, които мощният пол в никакъв случай няма да разбере и одобри за нещо обикновено. Две разнообразни планети...

1. Носите чорапогащник през зимата
Често може да видите по какъв начин и при минусови температури дамите са на ток и с чорапогащник. За доста мъже такива жертви са неразбираеми. Наистина! Това по-скоро може да провокира смут у мъжа в сравнение с удивление. Оставете голите бедра за лятото.

2. Пътувате единствено с огромен куфар
Дори и за два-три дни дамите поставят багажа си в огромен куфар. Много от дамите взимат много неща в багажа си ей по този начин, за всеки случай. Ами, в случай че завали или пък ви потрябват повече облекла от плануваното... Големият куфар си е просто наложителен, с цел да побере всичко това.

3. Помните дати на значими събития
Голяма част от мъжете нямат тази дарба. Но дамите могат да бъдат надалеч по-паметливи. Събития, като първа целувка, първа среща и първи секс се помнят. Познато ли ви е? Нежният пол помни тъкмо тези дребни събития, тъй като детайлностите, свързани с обичания човек, са значими. Мъжете, за разлика от нас, мислят световно и не се задълбочават с такива неща. За да се запамети нещо трайно в съзнанието им, би трябвало да е от по-голяма значимост за тях, като рождената дата на детето да вземем за пример.

4. Сълзите...
Да, женита са сантиментални... Сълзите им постоянно са неразбираеми за мъжете, а в някои случаи и дразнещи за тях. За мъжа това държание е необяснимо, тъй като те ронят сълзи единствено в краен случай. Нали мъжете не плачат? Или най-малко не постоянно.

5. Носите неуместни, само че красиви неща
Красотата изисква жертви – това го знае всяка жена. Но не и всеки мъж. Дамите са подготвени на доста неща, с цел да бъдат мечтани или просто да наподобяват добре. Те са в положение да изгорят косата си, с цел да се трансфорат в горещи русокоски или очарователни брюнетки. Освен това могат да носят корсет, даже и доста да ги стяга и едвам да си поемат мирис. Но пък наподобява толкоз секси! Често носят обувки на висок ток, които несъмнено не са най-удобното нещо на света. Но отново споделяме - хубостта изисква жертви!

6. Купуват чанти и обувки в големи количества
Това е пристрастеността им. Чантите и обувките са нещо, с което може да спечелите всяка жена. Или съвсем всяка. Един-два чифта обувки не са задоволителни. Има толко доста модели – с платформа, на ток, еспадрили, боти, ботуши, пролетни, летни, есенни, зимни, спортни, от кожа, с велур... Обикновено дамите се нуждаят незабавно и от нова чанта. Но освен една. Изборът и тук е толкоз огромен, а гамата от цветове толкоз разнообразна. Мъжете не са в положение да осъзнаят, че няма универсални чанти. Има доста чанти!

7. Ах, тези диети!
Жената е такова творение, че постоянно мисли за по-добрата версия на себе си. И тук идва тематиката за идеалната фигура. Ами диетите?! Да, те съществуват и може би няма жена, която най-малко един път в живота си да не се е подлагала на непоколебим хранителен режим. Понягока мъжете с смут гледат менюто на своите обичани същества, което включва – салата без подправки или ориз без месо. Жените просто желаят да поддържат тялото си в добра форма.

8. Козметиката
Дори да са млади и красиви, тоалетката на дамите е претъпкана с всевъзможен тип козметика – крем, серум, лосион, маска и какво ли още не... За мъжа е належащо единствено един шампоан, пяна за бръснене и афтършейв. Мъжете да вземем за пример, не схващат за какво след шампоан, би трябвало да се поставя и еликсир. А маската за коса пък им е напълно неразбираема.

9. Какво да си облека в този момент?
Ето това е безконечният въпрос. Ами в този момент, какво да си облека? Да, дрешникът е цялостен с облекла, чанти, обувки и аксесоари. И, какво от това?! Пак не се намира подобаващият тоалет. Сякаш някой различен е събрал огромната сбирка от облекла и я е изсипал в женския дрешник. Странна работа и неразбираема за мъжете. Те не схващат, че си би трябвало време, с цел да се избере подобаващото облекло за излизане. Настроението и мотивът също са значими!

10. Умението да харчиш
Жените желаят това, което видят, да го имат в този момент, на момента. Половинките им обаче не схващат за какво просто не вземат нещо назаем, най-малко до идната заплата. Нужно ли е да се взима чанта, която наподобява на остарялата?! И обикновено ли е да спестяваш 6 месеца за отмора, а за един момент парите да отидат за облекла и обувки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР