Обикновено наемате кола, защото искате да стигнете от точка А

...
Обикновено наемате кола, защото искате да стигнете от точка А
Коментари Харесай

Защо японците наемат коли, но не ги карат?

Обикновено наемате кола, тъй като желаете да стигнете от точка А до точка Б. Това обаче не е безусловно казусът в Япония, оповестяват фирмите за наем на коли или така наречен Carsharing. Излиза, че в Страната на изгряващото слънце от ден на ден коли се заплащат, само че след това биват върнати с нулев пробег. " Нямахме визия по какъв начин в действителност са употребявали нашите транспортни средства ", съобщи представител на компанията Orix. " Единственото нещо, което знаехме, беше, че доста хора наемат коли, без да ги карат. "

Именно с цел да схванат какво тъкмо се случва в транспортните им средства, няколко компании са създали изследване измежду клиентите си. Резултатът приказва доста за динамичния градски живот. Клиентите изобщо не са желали да се придвижват. За тях колата чартърен е най-удобният и най-бързият метод да намерят " място " в града.

Един от клиентите споделил, че наема транспортни средства, с цел да открива там своето работно място. Друг употребява автомобила като шкафче и подава там персонални движимости. Трети пък не могъл да откри място в близкия ресторант и наел колата, с цел да яде пакетирано ядене, което си закупил от магазин за хранителни артикули. За някои хора това било и прелестна опция да подремнат за малко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР