Обикновено мотивите за най-тежките престъпления са свързани точно с някой

...
Обикновено мотивите за най-тежките престъпления са свързани точно с някой
Коментари Харесай

Да Си Го Кажем В Очите: Страшната Истина За Изверга Северин! Никой Не Очакваше Това, Та Той Е

Обикновено претекстовете за най-тежките закононарушения са свързани тъкмо с някой от тях. Тези хора обаче са вменяеми и способни. Мъжът е осъзнавал какво прави, само че не може да постави спирачка на нагона си. Той изцяло умишлено души и изнасилва жертвата, а по-късно я убива.

Това му носи задоволство на душата му. По същия метод се случват всички тези битови произшествия. Това са хора, които не могат да управляват спирачките си ", сподели специалистът. " Това не се демонстрира единствено един път в живота. Тук приказваме за мощно животно. Дават се маркери доста обратно във времето.

Такива са хората, които влачат животни с колите си или малтретират животни или свои съученици ", счита още доктор Герев. " Когато психопатът работи, той работи импулсивно. Животинското го управлява. След като извърши действието стартира да осъзнава какво му се е случило. Най-вероятно първо е споделил с околните си. Този човек е нерешителен и по тази причина е избягал ", сподели Герев.

" Хората като него имат по-високи равнища на допамин. Ако в композиция с това той е пушил трева или приемал амфетамини, всичко става още по-засилено ", съобщи психологът. " Когато човек види и осъзнае какво е направил, стартира боязън. Тогава той се пробва да замита следите си. Затова е взел и няколко нейни движимости. Всичко е било в миг на суматоха ", приключи психологът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР