Обикновено кралските особи разполагат с богат гардероб предимно от рокли.

...
Обикновено кралските особи разполагат с богат гардероб предимно от рокли.
Коментари Харесай

Това лято кралиците заложиха на панталони

Обикновено кралските особи разполагат с богат дрешник най-вече от рокли. Елегантността най-често се свързва с носенето на рокля или пола, тъй като придава женственост. Но все по този начин стилни могат да бъдат кралските дами и в панталон. А тази година необятният панталон се постанова като финален шлагер в модата.
 БГНЕС
Кралица Летисия и крал Фелипе Шести от дни обикалят из испанските самостоятелните области. Целта им е да подкрепят икономическата, обществената и културната активност в тези региони след вредите, които аргументи пандемията от ковид.
 БГНЕС
При всички визити испанската кралица Летисия блестеше с луксозни рокли. Миналия ден обаче изнанеда всички като се появи с панталон. Модните критици незабавно видяха това и се възхитиха на избора й. Вижте го и вие.
 БГНЕС
Тя не е единствената кралица, която това лято видяхме с панталон. Преди дни кралицата на Йордания Рания ал-Абдула се отличи със стила си, появявайки се на обществено място с бял панталон, още веднъж водена от последната мода - да е необятен. Тя незабавно съумя да събере всички погледи и бързо бе оповестена в обществените мрежи за една от най-модерните кралски особи.
               

A post shared by (@sonialagore) on Jul 6, 2020 at 10:01am PDT

Нейно величесто още веднъж сподели, че заема водещо място в света на модата. Тя избра ярка розова блуза с бели точки и необятни бели панталони, които беше съчетала с... кецове.
   
الملكة رانيا والأميرة إيمان خلال زيارة إلى بيت البركة وبيت الورد في أم قيس أم قيس، إربد/ 6 تموز 2020 Queen Rania and...
Публикувахте от в 
Тя сподели, че може да бъде облечена в удобни облекла и да бъде в крайник с времето.
               

A post shared by (@sonialagore) on Jul 6, 2020 at 9:58am PDT

Кралица Максима не остана по-назад. Тя даже съумя да засенчи всички със своя необятен розов панталон. Нидерландската кралица се появи на събитие цялата в розово и незабавно събра всички погледи.

Koningin Máxima reikt vandaag digitaal de Appeltjes van Oranje uit, de jaarlijkse prijzen van het. Volg het live op.
— Rick Evers (@RickEversRoyal)

При нея носенето на панталон не е толкоз огромна изненада, само че този път порази всички с цвета. Тя постоянно сортира панталони за тоалета си. Все отново с тях наподобява безупречно.

A post shared by (@queen.maxima) on Jun 4, 2020 at 11:37am PDT

Макар и не в същия жанр и много преди да забележим кралиците Рания и Летисия, херцогинята на Кембридж захвърли роклята и токчетата и постави комфортни кецове дружно с мрачен панталон, който стои по тялото й.
 Gulliver/Getty Images
Ежедневната й визия единствено съумя да подчертае хубостта й.

 Gulliver/Getty Images

Дали трите любимки на целия свят ще наложат този жанр и ще забележим ли още известни персони с панталони това лято. Предстои да разберем.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР