Обикновено който няма решение за настоящето и визия за бъдещето,

...
Обикновено който няма решение за настоящето и визия за бъдещето,
Коментари Харесай

Радев с нов сюжет: Паметникът е символ на държавността

" Обикновено който няма решение за сегашното и визия за бъдещето, води война с предишното. Варваското заличаване на монументи не е единствено опит за изтриване на историята, само че изостря мощно публичното опълчване. Защото разрушаването на един монумент води неизбежно до отрицаването на различен монумент ".Това сподели президентът Румен Радев, съобщи БГНЕС.

" В момента е в ход нападателно нахлуване против държавността, историята и паметта. Текат разрушителни процеси, които насаждат разделяне и непоносимост в обществото. И тези, които посегнаха на знаците на държавността - националният празник и българския байрак, и които се готвят да похитят и Конституцията, през днешния ден режат нашата история парче по парче. Зрее надълбоко публично отвращение, което неизбежно ще има политически последствия.Нека никой не си прави илюзията, че българите няма да гледат безучастно похищенията против нашата история, което е действително посягане против нашегто бъдеще като народ ", сподели още Радев.

Ще взема отношение по Закона за държавния бюджет когато дойде в президентската институция - по този начин Радев отговори на въпрос дали ще наложи несъгласие на Бюджет 2024 г.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР