Обикновено комбинираме белия тишърт с , кожено яке и кецове

...
Обикновено комбинираме белия тишърт с , кожено яке и кецове
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи как да носим бял тишърт в офиса

Обикновено комбинираме белия тишърт с, кожено яке и кецове като едно от обичаните ни съчетания за уикенда. Има по какъв начин обаче тази сякаш по-небрежна дреха напълно елегантно да откри своето място и в офис дрескода ни, изключително в този момент, когато дните ще стават все по-топли.

Ако имате някой от тези цветни костюми, които сме ви, можете да го комбинирате точно с бял тишърт, изчистен или с някаква доста семпла щампа, а в случай че имате casual friday в офиса, можете да замените токчетата с кецове.
               
на Май 19, 2020 в 3:01 PDT

Тишърт можете да комбинирате с някоя ефирна миди пола и, а него можете да свалите при по-горещо време. Елегантно би се съчетал и под рокля с тънки презрамки, която също да е с дължина към коляното и наложително с обувки на междинен или висок ток.

Но в случай че офис дрескодът в офиса ви не е толкоз непоколебим, можете да прибегнете и до друга класическа композиция – изчистен деним, бял тишърт и блейзър, допълнена от мокасини или мюлет обувки.
               
на Юни 8, 2019 в 7:24 PDT

Колкото до материите, през лятото залагайте на естествени като органически памук или лен, както и на устойчивите като лиосел, които ще ви обезпечат нужния комфорт при по-горещо време.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР