Обикновено когато решава дали иска да се омъжи за даден

...
Обикновено когато решава дали иска да се омъжи за даден
Коментари Харесай

Блогър състави списък от 16 типа мъже, които не стават за брак

Обикновено когато взема решение дали желае да се омъжи за даден човек или не, дамата се ориентира по своите усеща и по отношението на колегата. Тя обръща внимание на държанието му – по какъв начин се държи с други дами? Проявява ли почитание към майка си? Говори ли за някогашните си и в случай че да – то по какъв метод? Приема ли половинката си напълно каквато е, без да показва предпочитание да я трансформира? Старае ли се да направи живота ѝ по-лесен и по-щастлив?
Блогър сформира лист от 16 вида мъже, за които съгласно него дамите не трябва да се омъжват. Сред „ господата-табу “ се оказаха и разведените, и предприемачите.
Разбира се, всеки може да си сортира сътрудник до безспир, намирайки дефекти във всеки един евентуален брачен партньор. Руски блогър на име Александър решил да облекчи живота на всички, съставяйки лист от 16 вида мъже, които не са добра партия за женене. Интересно ли ви е мъжкото мнение по този въпрос?
Както споменахме, описът включва 16 вида мъже. Някои от тях са повече от явни и несъмнено на всяка жена ѝ е ясно за какво не трябва да се омъжва за мамино синче, пияч, коцкар, „ мъж под чехъл “, лентяй, мачо, нарушител, мечтател, купонджия или разпален рисков състезател . В листата обаче са включени и напълно безобидни мъже. Дали им е мястото там?

Фен-активист
Според Александър, която и да е избраницата на този мъж, след време тя ще се трансформира просто в негов придатък, до момента в който преди всичко за него постоянно ще е заниманието му – лов на риба, спорт, другари и така нататък

Мъже с брутални специалности
Спасители, пожарникари, служители на реда – това са доста благородни специалности. Според Александър обаче първо – тези мъже рядко се прибират у дома, тъй като за тях работата е преди всичко; и второ – тези специалности са свързани с риск за здравето и даже за живота.

„ Почти “ милионер
Според Александър тези господа постоянно дават обещание на дамите, че всеки миг ще се окажат на челните места в класациите на Forbes. Само още една договорка, един тренинг за личностно развитие… Любимата би трябвало единствено да изчака малко. И по този начин цялостен живот.

По-млад или доста по-възрастен мъж
Според Александър, в случай че господинът е по-млад от партньорката си, той след време безусловно ще се впусне в търсене на по-млада дама. По-възрастните мъже пък нормално имат неприятни привички, падат си женкари (щом се заглеждат по дами, които могат да им бъдат дъщери) и страдат от цялостен букет болести.

Разведен
Според Александър, в случай че мъжът е разведен, това значи, че или не умее да си избира дами, или не умее да „ строява “ дамата, дава ѝ прекалено много независимост. Бизнесмен Александър е склонен, че преуспелите мъже постоянно са мечтани сътрудници – само че огромните пари значат огромни проблеми. Главата на фамилията рядко ще се прибира у дома и активността му ще е обвързвана с доста опасности, в това число и с заплаха за живота.

Несъмнено блогърът е положил много труд да сформира лист от „ нежелателни “ съпрузи. Интересно ни е обаче да прочетем и лист на мъжете, които стават за женене – тъй като останахме с усещането, че такива няма. А вие по какъв начин мислите?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР