Обикновено, когато човек планира ваканцията си и за нея се

...
Обикновено, когато човек планира ваканцията си и за нея се
Коментари Харесай

Луксозната туристическа агенция, която ще ви помогне да се изгубите срещу $33 000

Обикновено, когато човек възнамерява ваканцията си и за нея се довери на някоя туристическа организация, той е наясно с всички проекти за нея - от резервациите за спане, всички интензивности и места за посещаване, до заведенията за хранене, в които ще вечеря.

Лондонската организация за първокласни пътувания Black Tomato обаче желае да промени това със своята стратегия, наречена " Да се изгубиш " (от англ. " Get Lost " ). Нейната цел е да предложи на клиентите не съответна дестинация, а точно чувството да се намира на ненадейно и изцяло непознато място.

Със сигурност прекарването си заслужава, само че и цената му не е за подценяване. Стартовата стойност на пакета е 33 хиляди $ на човек, споделя Business Insider.

Първата стъпка е искащите да се свържат с специалист по " изгубване ", работещ в компанията. В диалозите си с него клиентите споделят своите претекстове да изберат сходно пътешестване и повода да имат потребност да изчезнат за известно време.

От първостепенно значение е по какъв начин клиентът желае да се усеща по време на пътуването си, като на база на това се изготвя профилиран за него пакет.

Всъщност единственото нещо, което съответно може да избере клиентът е типът терен, който би желал да изследва - полярен, необитаем, джунгла, крайбрежна линия или планински. В случай, че и това не е значимо за него, специалистът от компанията ще избере вместо него.

На база на тази информация от Black Tomato избират изоставено място, което остава в загадка до идването на клиента. При нужда от компанията провеждат образование по оцеляване, с цел да бъдат готови клиентите им за справяне в дивото.

Локацията се разкрива в деня на пътуването, което се провежда с частен полет. Когато стигне там, клиентът получава информация за всички интензивности, получава сателитен телефон и офлайн карта на мястото. Осигурява се също по този начин и екипировка при нужда.

Екипът на компанията следи всеки собствен клиент посредством телефона му за сигурност. Служителите обаче не се свързват с него в случай че това не е належащо. Засега към този момент има възползвали се от тази стратегия, ходили в Монголия, както и на архипелага Шпицберген в Норвегия и в Гвиана в Южна Америка.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР