Обикновено гласът й звучи в слушалките ни и ни кара

...
Обикновено гласът й звучи в слушалките ни и ни кара
Коментари Харесай

DARA в страната на точките

Обикновено гласът й звучи в слушалките ни и ни кара да танцуваме скрито в метрото, изключително последното й парче Cold as Ice. Следваме я в Инстаграм, тъй като постоянно има какво да си „ откраднем “ от стила й. Да, DARA сигурно е същински фешън хамелеон – и във видеоклиповете си, и в обществените мрежи.

Новият lookbook на обаче ни я демонстрира в необикновена обстановка, само че не по-малко елегантна и открояваща се. И в случай че до момента сме привикнали да виждаме младата певица на сцената, то в този момент тя е надалеч от светлините на прожекторите и с прахосмукачка в ръце, като част от акцията „ Инфлуенсъри вършат неинфлуенсърски неща “ . Нещо, което напълно не й пречи да бъде също толкоз блестяща и стилна, и то в страната на точките. Един от най-ярките пролетни фешън трендове, който избира за нея стилистът Антония Йорданова, с цел да ни го показват в два изцяло разнообразни тоалета.



Закачливи, занимателни, кокетни и от време на време дръзки – такива са точките, тъкмо като самата DARA, която може да се впише в една такава класика и в това време да бъде тотално отвън нея. А ние сигурно бихме копирали визията с алената рокля с тениска изпод и бихме я носили цяло лято, тъй като обичаме да се обличаме единствено за себе си. Точно като DARA! 



Във обаче открихме още доста модели с основен воин точките – рокли, блузи, ризи, поли, панталони и аксесоари и то в необикновено многообразие от цветове. От тях взехме решение да ви покажем няколко забавни комбинации.

Започваме с най-голямата класика – черна рокля на бели точки, която взехме решение да съвместим със сандали в същия десен, като сложим пъстър акцент с чанта в наситено и блестящо жълто. Аутфит, който може да се носи както в офиса, по този начин и на някое градинско лятно празненство.



Рокля, чанта, обувки

Харесахме и тази бяла рокля със междинна дължина и буфан ръкави, при която точките са в черно и алено, което ни подсказва, че можем да използваме аления цвят и при някой от аксесоарите. В този случай това са елегантни обувки, с които тоалетът става извънредно подобаващ за някой специфичен мотив. Затова пък чантата е дребна, комфортна и в безпристрастен колорит, само че по нея също се прокрадват фини точки.



Рокля, чанта, обувки

И защото лавандуловото лилаво продължава да бъде извънредно настоящ цвят за топлите месеци, нямаше по какъв начин да не покажем и една композиция с него, в която роклята е на нежни бели точки. Допълваме я с аксесоари в същите тонове, като този път вместо токчета, сме избрали кецове, което прави съчетанието уместно за безгрижните летни уикенди.



Рокля, чанта, кецове

В галерията нагоре ще видите и още няколко страхотни неща с точки, които открихме във, измежду които даже и бански, с който към този момент си представяме по какъв начин ще дефилираме по плажа това лято.

 

С поддръжката на Fashion Days

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР