Обикновено фоторепортерите винаги остават в сянка. Или по-точно казано -

...
Обикновено фоторепортерите винаги остават в сянка. Или по-точно казано -
Коментари Харесай

Нацелуваният фотограф: Хърватите ме питаха дали съм добре

Обикновено фоторепортерите постоянно остават в сянка. Или по-точно казано - в анонимната зона зад облектива. Един от тях обаче изживява своите 15 минути популярност след трагичния полуфинал на международното състезание по футбол, в който Хърватия се наложи с 2:1 над Англия.

Юри Кортес от " Франс Прес " се озова на пътя на бурната хърватска наслада след решителното попадение на Марио Манджукич в продълженията-. Макар че падна по тил, той показва необикновен професионализъм и продължи да снима, а особеният ъгъл му обезпечи някои от най-хубавите фрагменти за вечерта.

Случката стана толкоз известна, че след мача Кортес бе издирван за изявленията наедно със звездите, които за малко не го прегазиха на тревата.
Хърватите премазаха фотограф, извиниха му се с обятия (СНИМКИ) Юри Кортес от "Франс Прес " се трансформира в звезда за една вечер
" В момента, в който направих фотографията, потеглиха към мен. Смених обектива с широкообхватния, тъй като осъзнах, че са доста близко. Почнаха да се бутат с тези, които идваха да честват. И след това усетих по какъв начин столът ми се строполи на земята. И тъй като към този момент държах камерата, просто продължих да фотографирам, както бяха върху мен ", описа фотографът.

Юри призна, че е останал много сюрпризиран от целувката, която му лепна Манджукич. " Те като че ли също се изненадаха. Не знаеха кой съм, само че след това си дадоха сметка, че можеше да ме наранят и ме питаха дали съм добре. Това е. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР