Обикновено едва при първия сняг за сезона откриваме, че любимите

...
Обикновено едва при първия сняг за сезона откриваме, че любимите
Коментари Харесай

Какво да направите, ако ботушите ви пропускат вода

Обикновено едвам при първия сняг за сезона откриваме, че обичаните ни ботуши от предходната година са почнали да пропущат вода.

Не ни се желае да ги сменяме, тъй като са ни комфортни, тъй като сме им свинали, харесваме си ги и тъй като не ни се дават по 100 лева през 6 месеца за ботуши.

Не се примирявайте с мокрите крайници, а пробвайте някоя от нашите хрумвания. Все една ще проработи.

Спрей срещу намокряне

Поддържането на обувите не непотребна глезотия. С помощта на козметиката за обувки удължавате неведнъж живота им, а това ви пести пари и нерви.

Всички обувки, които не са от естествена кожа, могат да бъдат обработени със спрей срещу прахуляк и влага. Продават ги в огромните магазини за обувки.

Особено подобаващи са за хубавите боти от набук, които са толкоз съвременни тази зима. Напръсквате от разстояние, не дишате надълбоко до момента в който го вършиме, тъй като мирише много мощно, и оставате да изсъхне за малко.

 зима обувки Thinkstock

Парафин по ръба

Взимате елементарна бяла свещ и с ръбчето натърквате всички шевове – нормално от там влиза водата. Наблегнете на връзката сред обувката и подметката.

Не се тормозете, че ще остане бял парафин, това е задачата.

След като сте натъркали на всички места, нагрявате мястото със сешоар. Парафинът ще се разтопи и ще сътвори водонепропусклив филм.

Найлонови пликове

Най-бързия метод краката ви да са на изсъхнало. Ако по средата на деня се окажете с мокри крайници, купувате от първото срещнато място нови чорапи и два найлонови плика.

 зима обувки Thinkstock

Обувате си новите чорапи, „ обувате “ и найлоновите пликове и пъхате крайници в обувката.

Хич не се тормозете, никой няма да разбере вашата (наша) дребна загадка. Ще сте със сухи крайници, което е най-важно, нали.

И когато избирате обувки, вземете допустимо най-качествените съгласно бюджета си. обувките са значими за здравето ни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР