Обикновено Антония рядко дава обяснение на публикациите за себе си,

...
Обикновено Антония рядко дава обяснение на публикациите за себе си,
Коментари Харесай

Тоца и Ивайло избухнаха: Бившите ни любови поръчват статии срещу нас

Обикновено Антония рядко дава пояснение на изявленията за себе си, само че този път реакцията й бе светкавична – освен нейната, само че и на брачният партньор й Ивайло! Причината са искрено погрешните изказвания, съгласно тях, които, както казахме, към този момент се цитират на всички места в общественото пространство. Двамата си изясняват всичко това, което се случва в тъкмо този сърдечен за тях миг с обстоятелството, че в живота им има доста засегнати някогашни половинки, които очевидно по всякакъв начин се пробват да си отмъстят. Ето какво споделиха те пред " ШОУ ":

„ Наистина се чудех дали въобще да оборвам тези трудове, само че те в действителност прекаляват. И защото засягат директно фамилията ми, взех решение да отвърна. Във въпросната публикация първо има ужасно доста несъгласия и второ – има най-малко 5 неистини. С Ивайло взехме решение, че желаеме изрично да заявим, че това е безспорна неистина! Няма грам истина в написаното”, споделя Антония пред нас. А брачният партньор й Ивайло е даже още по-категоричен:

„ Изключително сме възмутени по какъв начин излиза сходна нелепост и то броени дни преди Антония да роди. Покъртително е! Пишат, че моето семейство било прецакало Антония?! И какво излиза? Че аз имам семейство с жена, която желая в началото хубаво да прецакам, след което да чакам тя да бъде най-щастливата жена до мен?! Пълен парадокс е!

Освен това е доста значимо да кажа, че моето семейство е единствено уважаваната ми майка – а във въпросния материал написа за „ родителите ми”. Аз имам единствено един родител от 20 години. Плюс това на уважаемата ми майка й е последна грижа синът й какви предбрачни контракти ще подписва, камо ли да се намесва в това. Все отново аз съм мъж на 40 години, взимам самичък решенията в живота си. И трето – хората, които подписват предбрачни контракти, очевидно са доста страхливи и комплексирани мъже, които са си взели жена трофей, която да си пазят, сходно на имущество. Да де, но тази жена се жертва доста повече, в сравнение с аз бих могъл – жертва си и тялото, и живота, и се отдава на едно семейство. Всички тези неща, събрани вкупом, са извънредно занимателни, само че все пак ни подразниха много.

С Антония даже се смеехме, че в случай че тя е взела 10 милиона $, защо ще й бъде необходим въобще предбрачен договор… или може би той ще би трябвало да бъде двустранен, само че по този начин пък дори не е ясно кой кого е прецакал (смее се).

Във въпросната обява се твърди още, че при възможна разлъка с Ивайло Батинков Антония не можела да предявява и имотни искания. А ако „ причина за развода е невярност от нейна страна – тя нямала право да получи даже и минимална издръжка”. Но в случай че отговорен е Батинков – „ Антония ще се радва на причина месечна сума”. От написаното излиза, че договорът е направен напълно в интерес на младоженеца, а Антония била сложена пред приключен факт.

„ Те даже не са си създали труда да ревизират терминологията”, отвърна написаното Антония, която по обучение е правист. И добавя:

„ Няма такова разбиране като „ предбрачен договор”! Има сватбен контракт, както и режим на имуществената общественост. Освен това – в българското законодателство не попада Институт по изневярата, както са написали – ние не сме американско законодателство. При нас се контролира единствено имущественото отношение, а това кой на кого е изневерил и дали е изневерил, няма място в родното законодателство.

Ако Катрин Зита Джоунс изневери на Майкъл Дъглас или назад – си дължат по 1 000 000 за всяка невярност – това гласи техният сватбен контракт, който съм чела, тъй като ми е било забавно. В България обаче, отново споделям, няма такова нещо! Да разясняват, откакто са ревизирали и то обикновени работи, не да скалъпват нелепости!”

Красавицата отвръща и на намеците, че фамилията на брачна половинка й не я долюбва въобще по този начин:

„ Аз съм в страхотни връзки с майката на Ивайло. Тя и майка ми са моята най-голяма поддръжка. Не съм си мечтала даже за такава готина свекърва. Чуваме се по няколко пъти дневно, разбираме се ужасно доста. Последно дори неотдавна празнувахме всички дружно Ивановден, защото татко ми е Иван, а и Ивайло имаше имен ден. Освен това ми е извънредно неприятно, че забъркват името на бащата на Ивайло, който е мъртвец от 20 години. Ивайло е толкоз независим предприемач от години, че просто е неуместно даже някой да си намерения, че някой може да му каже и копче, камо ли майка му да му оказва въздействие. Някакви страшни нелепости са това.”

Както първоначално стана ясно – съгласно Антония и Ивайло всичко това не е инцидентно, а безусловно преднамерен метод, в чиято основа са сигурни, че стоят техни някогашни половинки.

„ Това са някогашни мои или на Ивайло връзки. Самият факт, че ние се събрахме и сме щастливо женени и то напълно по обич, подразни доста хора. С моите връзки хората са по-наясно, с тези на Ивайло по обясними аргументи не са, само че доста дами и мъже бяха ядосани от развоя сред нас. Те просто не бяха подготвени да понесат, че на нас толкоз бързо ни се случи всичко – влюбването, сватбата, забременяването, идното раждане. Просто това, че всичко е наред нервира хората”, споделя още Антония, само че разяснява за тези, които към момента си мислят, че има по какъв начин да й навредят, че – „ очевидно не могат да се успокоят, че ние сме щастливи”.

„ Не съм се разстроила чак толкоз, само че се ядосах за 10 минути. По никакъв метод обаче, не ми въздейства на бременността. По същия метод се пускаха и преди неща – отново от същите тези хора, които не могат да понесат щастието ни. И аз от време на време би трябвало да се изяснявам, че Ивайло в никакъв случай не е бил женен преди този момент, няма нито едно дете, както е и при мен. Жена от някогашна негова връзка просто не може да преживее, че той си откри любовта на живота, ожени се и е благополучен.”

Засега Антония и Ивайло мислят единствено за идното раждане на първото си дете. Но към този момент са разискали и вероятно завеждане на дело в околните месеци.

„ Напоследък от вестник „ Галерия” доста ме ядосват, тъй като има най-малко 10 аналогични публикации за мен, които са оповестени тъкмо там, което значи, че е безусловно преднамерено. Това са поръчкови материали. В интерес на истината по никакъв начин не ми се занимава с каузи, само че към този момент доста се замисляме дали не е по-добре да го направим”, удостоверява и Антония, за която обаче в този миг единствената настояща тематика е появяването на бъдещото й дете.

„ Вече нямаме самообладание с Ивайло да пристигна огромния миг. Чакаме бебето с доста огромно неспокойствие. Той ще участва на раждането, ще бъде до мен, както и да родя. Ние не сме решили по какъв начин ще се случи, тъй като желаеме бебето да си реши по какъв начин желае да излезе и по кое време. Знаем, че може да е всеки миг и тръпнем. Напук на всичко сме доста щастливи и нещата ни се подреждат доста добре. По никакъв метод не могат да ни помрачат щастието”, приказва с неспокойствие миската, която изкара една извънредно лека бременност.

„ Качих 10 кг и нито един път не съм имала типичното утринно неразположение. Сега ми се желае и раждането да е толкоз леко”, пожелава си тя и издава още за нас, че с Ивайло към този момент са решили и по какъв начин да кръстят детето си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР