Обикновено анималистичните принтове имат своето запазено място през есента и

...
Обикновено анималистичните принтове имат своето запазено място през есента и
Коментари Харесай

23 идеи как да освежим летния си стайлинг с животински принт

Обикновено анималистичните принтове имат своето непокътнато място през есента и зимата, може би поради по-тъмните тонове, с които нормално се открояват. Сега обаче ги виждаме в надалеч по-свежи и летни разновидности, тъй че можем да ги включим елементарно в стайлинга си и за топлите месеци.

Най-популярен продължава да бъде леопардовият , само че в този момент до него равнопоставено застават и зебровия, тигровия и змийския. Някои от тях са в обичайните неутрални тонове – бяло, бежово и черно, само че не се тормозете да експериментирате и с разновидностите в пастелно жълто, лилаво или. Лятото толкоз доста им отива и напълно не стоят толкоз натрапчиво, както по принцип сме привикнали да ги виждаме.

Достатъчно е да комбинирате топ или блуза в принт със ярък или мрачен деним, само че може и да бъде противоположното – горната част да е едноцветна, а полата да е в някой от гореизброените десени. Има и страхотни в тези принтове, а можете да ги изберете и единствено под формата на аксесоар. Дават доста грациозен акцент при всяко монохромна визия.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР