Обикновените европейци, за разлика от техните правителства, не са загубили

...
Обикновените европейци, за разлика от техните правителства, не са загубили
Коментари Харесай

Медведев заиграва със страховете на европейците: През зимата е много по-топло в компанията на Русия вместо с изключени газови печки

Обикновените европейци, за разлика от техните държавни управления, не са изгубили здравия си разсъдък и нямат предпочитание да пресечен контактите си с Русия, сподели Дмитрий Медведев, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, написа " България он Еър ".

" Обикновените жители, съдейки по резултатите от социологическите изследвания, не са изгубили здравия си разсъдък. Повече от половината поданици на страните от Европейски Съюз въобще не са склонни да прекъсват контактите си с Русия. Те желаят пълноценни връзки като естествени персонални контакти, съветски енергийни запаси, нашият пазар за техните артикули, сполучлива търговия, нашите туристи в техните музеи и кафенета ", написа Медведев в своя канал в Telegram.

Според него Москва чака, че европейците ще стартират да търсят отговорност от управляващите на страните от Европейски Съюз за глобите против Русия, които ги ощетяват. Той означи, че забележителна част от европейците не поддържат политиката на управляващите на своите страни против Русия.

" Разбира се, ние желаеме спокойно съдействие, търговия, продан и други неща, които са естествени за всички. Не се затваряме от никого, поддържаме всевъзможни рационални оферти. Вярно, на собствен ред бихме желали да забележим по какъв начин се оправят европейските жители не просто показват безшумно неодобрение от дейностите на техните държавни управления, само че споделят и нещо по-разбираемо. Например, те ги приканват към отговорност, санкционират ги за тяхната явна нелепост ", сподели Медведев.

Освен това, съгласно Медведев, това е належащо, в случай че " заплащането за европейската народна власт " е студът в жилищата и празните лавици в хладилниците, такава " народна власт " е за лудите.

" Ето за какво четири кабинета на министри в Европа подадоха оставки за малко време. И това очевидно не е краят. Гласовете на гласоподавателите са мощен лост за въздействие и върху най-измръзналите политици ", добави Медведев, представен от " Труд ".

Той прикани жителите на европейските страни да работят, да потърсят отговорност управляващите на своите страни: " И ние ще ви чуем. Ползата е явна - през зимата е доста по-топло и удобно в компания с Русия, в сравнение с в прелестна изолираност с изключена газова печка и леден батерия. “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР