Обикновена разходка в Италия с кола може да завърши с

...
Обикновена разходка в Италия с кола може да завърши с
Коментари Харесай

Защо трябва да правим постоянно селфи на колата си в Румъния и Италия?

Обикновена разходка в Италия с кола може да приключи с " най-малко три произшествия ". В Румъния пък, в случай че кара българин, удря най-малко 3-4 коли. Не по-малко! Просто такива са " разпоредбите ". Ако всичко това ви се коства необичайно и нелогично, повярвайте ни, лъжете се. Всичко това е действително, случва се и ще се случва. Затова е добре да му обърнем внимание.

За какво става въпрос?

Всичко се свежда до простите думи - застрахователна машинация . А родните застрахователни компании безусловно са се хванали за главата от искове към тях за несъществуващи произшествия на пътя.

Масова процедура в Италия е просто да ти запомнят номера на колата. Друго не им би трябвало. Минал си отнякъде, отпътувал си. А по-късно в застрахователната компания, в която имаш подписана лавица " Гражданска отговорност ", тъй като е наложителна, идва иск.

Италиански осигурител е образувал иск, че българска кола е блъснала италианска и е нанесъл вреди за Х евро. И това нормално става, откакто българската кола към този момент от дълго време е напуснала Италия. Разбира се, с цел да се образува " вреда ", е необходим и един очевидец - италианец, който незабавно се подписва под показания, тъй като е получил " нещо ".

А откакто има подобен иск в непозната страна, разпоредбите са елементарни - родният осигурител заплаща.

Когато подобен иск се оспори, нещата влизат в съда, тъй като множеството вреди ги завежда юрист.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР