Обикновена пластмасова подложка за крака, която се слага под тоалетната

...
Обикновена пластмасова подложка за крака, която се слага под тоалетната
Коментари Харесай

Семейство направи от проблем в тоалетната бизнес за 33 млн. долара, вижте тази уникална история

Обикновена пластмасова поставка за крайници, която се поставя под тоалетната паница, трансформира едно семейство от американския щат Юта в мултимилионери.

" Сега всички си споделят: 'Как не се сетих за това?' ", споделя Боби Едуардс, основателят и основен изпълнителен шеф на Squatty Potty. " Доказах на доста хора, че бъркат и чувството беше в действителност положително. "

Всичко стартира с това, че майката на Боби имала проблеми в тоалетната. " През целия си живот съм имала запек, " признава с принуда Джуди Едуардс.

С напредването на възрастта казусът само се задълбочавал. Преди няколко години доктор предлага на Джуди да употребява поставка за крайници, с цел да повдига равнището на колената си, до момента в който седи на тоалетната.



Тя пробвала и се оказало, че има резултат. " Разликата е голяма, " споделя тя. Нейният брачен партньор Бил бил учуден. " И двамата си помислихме: по какъв начин по този начин сме на възраст над 60 години и едвам в този момент чуваме за това?' "

Подложката за крайници обаче не била идеална, в което Боби видял опция за сполучлив бизнес. " На пазара нямаше нищо, което можеше да ни помогне да разгадаем казуса. Затова си го направихме сами. "

Те вършат първото столче за крайници от дърво и го кръщават Squatty Potty.

Според Боби, клекнали е верният метод, по който хората би трябвало да вървят до тоалетна. " Всички ние имаме извивка на дебелото черво, " споделя той. " Тя има е там за задържане. В противоположен случай щяхме да цапаме панталоните си, където и да отидем. "

Сядането на тоалетната отпуска тази извивка до известна степен, до момента в който клякането отваря всичко за по-добро изпразване на дебелото черво. " Повечето проблеми с вашето дебело черво стартират там, където е тази извивка, " споделя неговият татко, Бил.



Семейството стартира да раздава столчета за крайници на другари, които ги смятали за шегаджийски дарове, до момента в който не започнели да ги употребяват.

" Виждах резултатите, резултата върху хората и си мислех, че от това може да излезе нещо, “ споделя Боби. Така той, неговите родители и негов брат събират 35 000 $, с цел да създадат уеб страница и да се заемат със съществено произвеждане.

Джуди взема решение, че столчетата би трябвало да са от пластмаса, с цел да може цената им да е по-ниска и вършат първата си огромна поръчка. " Първата поръчка бе за към 2 000 столчета Squatty Potty. Те дойдоха от Китай в цялостен резервоар, " споделя Боби.

„ Тогава си помислих, че в никакъв случай няма да ги продадем. В момента продаваме сходно количество за ден. "

В началото Боби изпраща безвъзмездни столчета на блогъри, които пишат за здраве, с цел да генерира известност и триумфът не закъснява. Обаждат им се от известното здравно предаване „ Шоуто на лекар Оз “, а по-късно и известният радио водещ Хауърд Стърн стартира да приказва за продукта.

При втория си опит Squatty Potty се класира за риалити предаването Shark Tank., където вложители вземат решение дали да финансират нови артикули и компании. Семейството съумява да продаде артикули за 1 млн. $ в границите на 24 часа след появяването си по малкия екран, а компанията получава и 350 000 $ инвестиция от Лори Грайнър.

Това води до обезпечаването на място на рафтовете в магазините от известната в Съединени американски щати верига Bed Bath & Beyond.

Продажбите за първата година през 2011 година възлизат на 17 000 $. Те доближават 19 млн. $ през 2015 година, а в края на 2017 година те към този момент са близо 33 млн. $. " Вероятно ще достигнем 100 млн. $ в идващите няколко години, " споделя Джуди.

През последната година компанията създава и нови артикули, измежду които четка за тоалетна във формата на едно известно емоджи и линия ароматизатори за тоалетна.

Семейство Едуардс уголемяват активността си в Юта и отварят нов цех в Канада, с цел да се концентрират върху интернационалните продажби.



Най-голямото предизвикателство постоянно е било да се откри маркетинговия баланс сред хумора и здравето. " Рекламите ви може да бъдат в действителност вулгарни или пък толкоз двусмислени, че хората да не знаят защо говорите, " споделя Боби.

След дълги съмнения фамилията харчи 250 000 $ за провокативна видео реклама. Тя генерира над 100 млн. гледания, а продажбите скачат. " Ще създадем още видеа и те ще костват доста повече, " споделя Бил.

Семейният бизнес Squatty Potty има и проблеми през годините. През май 2017 година компанията освободи Кати Грифин като свое рекламно лице, откакто тя се снима с бутафорна отрязана глава на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

След като предходната есен пуснаха модела SquattyPottymus с спомагателна договорка за деца, се постанова да изтеглят седалката от пазара, откакто получават недоволства, че няколко деца са се подхлъзнали и са се наранили. Останалата част от комплекта продължава да се продава добре през празничния интервал.



В последна сметка, триумфът им е необикновен. Първоначално Джуди Едуардс мислела, че може да продадат малко столчета тук и там, с цел да подкрепят пенсионните си приходи, тъй като никой не желае да разисква проблеми с ходенето до тоалетна.

" Аз към момента се срамя да приказвам за това, " споделя тя. Не толкоз, колкото преди обаче.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР