Обикновен студентски стаж – така говорителят на Кремъл Дмитрий Песков

...
Обикновен студентски стаж – така говорителят на Кремъл Дмитрий Песков
Коментари Харесай

Дъщерята на говорителя на Путин стажува в Европейския парламент

Обикновен студентски стаж – по този начин представителят на Кремъл Дмитрий Песков разяснява появилата се информация, че щерка му Елизавета работи като стажант в Европейския парламент.

От думите на френския евродепутат и някогашен консултант на Марин Льо Пен – Емерик Шопрад, стана ясно, че той е индивидът, който е взел решение да наеме Пескова.



„ Европейският парламент е одобрил контракта и всички процедури са спазени”, съобщи Шопрад.

Стажът на наследницата на представителя на Путин би трябвало да завърши през април, добави още евродепутатът. За своята работа тя получава 1000 евро на месец.

„ Знаете ли – тук става въпрос за елементарна студентка и елементарен стаж”, уточни Песков, като акцентира, че това няма общо с работата му като пресаташе на съветския президент.

„ Тук става въпрос за щерка ми, а не за професионалните ми отговорности или работата им”, добави той.
Дмитрий Песков: Путин не е изразил непосредствено желание да насочва ракети към Съединени американски щати Говорителят на Кремъл обясни речта на съветския президент от 20 февруари
Името на Елизавета Пескова попада и в уеб страницата на Европейския парламент, в листата с хората от екипа на Шопрад.

Евродепутатът акцентира, че стажантите извършват офисна работа, боравят и с материали, оповестени в медиите. Те нямат достъп до конфиденциална информация или срещи, провеждащи се при закрити врата, сподели още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР