Обикаляйки по магазините с часове в търсене на идеалната лятна

...
Обикаляйки по магазините с часове в търсене на идеалната лятна
Коментари Харесай

Рокля тип трапец - защо е най-добрият вариант

Обикаляйки по магазините с часове в търсене на идеалната лятна рокля, евентуално всяка жена най-малко веднъж се е питала кое ли би било идеалното решение за нейната фигура и кое би я предиздвикало да наподобява неотразима.

Оказва се, че съгласно стилните специалисти сходен вид рокля има, като тя на процедура е подобаваща за всеки вид тяло. Те постоянно споделят, че в случай че сте в обстановката да не знаете какво да си купите, един вид рокля при всички случаи ще предложи нещо за вас.
Рокля вид трапец
Роклята вид трапец са вариация на, които най-често са с дължина към и малко над коляното. Те могат да бъдат във всеки цвят, за който се сетите, а в множеството пъти покриват раменете - било то с по-дебела презрамка, било то с къси ръкави.

Роклята трапец в никакъв случай не е с права талия, като последната може да е малко или доста загатната, само че в никакъв случай не е пропусната. Това основава чувство за притеснение в кръста, което придава стремежи външен тип на всяка дама, без значение от вида фигура, който тя има.

От кръста надолу роклята трапец внимателно се уголемява, само че не прекомерно. Това ѝ придава типичен образ, а на дамата дава опция да подчертае своите най-големи преимущества и дадености във фигурата.
Изберете модел с пай ръкав
За да постигнете най-благоприятен резултат, стилните специалисти поучават да заложите на рокля вид трапец, която е снабдена с пай ръкав. Този, на пръв взор нищожен акцент,  ще подчертае горната част на тялото, като придаде едвам загатващо атлетичен и съразмерен тип на раменете.
Подходяща за всяка възраст
Роклята трапец има жанр, който я прави еднообразно подобаващ за всяка една жена, без значение дали тя е на 25 или пък на 60 години, защото дължината и кройката са напълно издържани в класическа рамка.
Заложете на естествена материя
Изберете своята лятна рокля вид трапец от естествена материя, която ви подхожда. Можете да си изберете памук, лен, коприна, бамбук и какво ли още не (качествени с кройка трапец от естествена материя ще намерите на Daphne.bg).

Като цяло е добре да избягвате само изкуствените материи, защото те имат малко по-задушлив темперамент. Естествените материи, от своя страна, ще добавят чара на дрехата и ще ѝ придадат още повече лекост и улеснение.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР