Обидил ли е Франция Борис Джонсън, когато вчера при срещата

...
Обидил ли е Франция Борис Джонсън, когато вчера при срещата
Коментари Харесай

Критики към Борис Джонсън заради крак върху масата при срещата с Макрон

Обидил ли е Франция Борис Джонсън, когато през вчерашния ден при срещата си с президента Макрон качи крайници си върху масичката посред им? Такива мнения на фрагмента се появиха във френските обществени мрежи, отвращение показаха и британци. Присъствали на епизода публицисти разсеяха подозренията за непочтителен жест.

Борис Джонсън постоянно е обект на мнения. И не изневери на себе си при първото си посещаване в Елисейския замък в качеството си на министър-председател.

Критиките против него бяха предизвикани от фрагменти, на които Джонсън поставя крайници си на ниска маса пред погледа на президента Макрон. Някои видяха в този жест отношението му по отношение на Европа, в подтекста на Брекзит.

От двете страни на Ламанша заваляха мнения. Британски консуматор написа в обществените мрежи: " Представете си възмущенито на английските таблоиди, в случай че задграничен министър председател направи това в Бъкингамския замък ".

От Франция попитаха какво ли мисли кралицата. Други иронично подметнаха, че в Итън наподобява не преподават положителни обноски, имайки поради влиятелния лицей, който е приключил Джонсън.

Но наподобява този път интернет реагира преждевременно. Журналистът Том Рейнър разгласява немонтирано видео, в което Еманюел Макрон се майтапи, че масичката може да служи и за почивка на краката, а Борис Джонсън я тества.

Не е било планувано тези фрагменти да станат обществени и всичко е било с възприятие за комизъм, твърди френски фотограф пред вестник " Паризиен ". Борис Джонсън даже се извинява с отчетлив жест с ръка по посока на публицистите, които влизат в този миг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР