Обиди и насилие в яслена група на детска градина. Родители

...
Обиди и насилие в яслена група на детска градина. Родители
Коментари Харесай

Таен запис от забавачка в София: Затвори си тъпата уста, бе, животно мръсно, крещи лелка на детенце!

Обиди и принуждение в яслена група на детска градина. Родители от София записаха скрито по какъв начин минава денят на детето им в детската ясла, оповестява bTV.

„ Млъкни, бе! Млъкни, бе! Млъкни, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си я, бе! Затвори си я, бе!”. се чува на записа.

Никол е на година и седем месеца и още не може да приказва. Родителите й обаче забелязали смяна в държанието й.

„ Започнаха нервности, рев, стесняване до стена с треперещи ръчички, експанзия - стартира да удря, да скубе”, Илиана Джонева, майка на Никол.
Тогава инсталирали записващо устройство в обичаната играчка.

„ В тази играчка, която е в нея. И вечерта изпаднахме в шок”, изясни Лориан Джонев, татко на Никол.

„ Какво искаш! Какво искаш! Мръсницо! Животно мръсно!”

„ Чуват се удари. В рамките на пет часа четири пъти яде плесници. Записът е изработен на 31 октомври в 27 детска градина”, съобщи Илиана Джонева, майка на Никол.

Родителите са подали тъжба в районната администрация. А от Столичната община обявиха, че ще създадат инспекция за протичащото се вътре.

Служителката от записа е здравна сестра по заменяне. По телефона сподели, че не е обиждала и удряла детето. И не усеща виновност. Пред работодателя си обаче е признала за случилото се.

В пояснение до директорката на детската градина, служителката написа, че е била изтощена и изнервена, по тази причина се и случило това, сподели Галина Христова, шеф на ДГ 27 "Детска китка ".

Директорката я е предложила за дисциплинарно наказване. Какво да бъде то би трябвало да реши кметът на регион "Надежда ".

Родителите упорстват служителката в никакъв случай повече да не работи с деца. И се надяват, че другите родители също ще бъдат нащрек за демонстрация на експанзия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР