Обичайно около празника на жената, техните половинки изпадат в лек

...
Обичайно около празника на жената, техните половинки изпадат в лек
Коментари Харесай

5 от най-неподходящите подаръци за ОСМИ МАРТ

Обичайно към празника на дамата, техните половинки изпадат в лек стрес, по отношение на подарък и в опит да не се клишират с букет орхидеи, изпадат в странни крайности. Вижте някои образци:
1. Подарява се нещо потребно в семейството
Това, че жена Ви е направила няколко коментара, че тиганът е за промяна или има потребност от нов сушилник за облекла на терасата, абсолютно не значи, че би желала да ги получи на осми март. Това е празник символизиращ майката и дамата, като това изрично не се свежда единствено до домакинстване. Щипки за пране и нова тенджера под налягане също в множеството случаи няма да бъдат признати задушевно.
От домашните потреби би бил забавен подарък да поръчате персонализирана чаша за кафе с обръщение, което е сантиментално за нея.
 Всяка жена мечтае за тези няколко неща на 8 – ми Март Всяка жена мечтае за тези няколко неща на 8 – ми Март
Жените са най-нежните създания на света. Понякога се нуждаят от напълно малко, с цел да се почувстват същински щастливи. Няколко са специа...
2. Дрехи и обувки
Често мъжете не успяват да уцелят усет, размер и тип, отговарящ на желанието на половинката си. Ако дамата е почитател на модата и това е нещо, което би я зарадвало, то картичка с благо благопожелание и ваучер към обичаният ѝ магазин, евентуално е по-добра концепция.
3. Пари
Няма нищо по- несантиментално и " отбиващо номера " като да дадеш пари на някой " да си купи, каквото желае ". Това се прави от баба Ви по Коледа, само че от колегата Ви. Покажете малко внимание към празник, които цели да покаже благодарност на дамите, за това че са такива, каквито са.
4. Сувенир
 Една българка на Осми март Една българка на Осми март
Отново е Осми март. И ние го „ честваме ”. Породен като позив за пълноправие на дамите, през днешния ден той е изметнат до неузнаваемо...
Има сувенири, които биха били подобаващи - примерно нейна рисунка / подигравка,  рамка за фотоси, в която сте поставили прекрасен миг от живота ѝ и нещо сходно, персонализирано за НЕЯ.
Но статуетка, във формата на Оскар с надпис " Най-добра майка " е просто нещо, на което да му се бърше праха по лавиците. Стойте надалеч от всевъзможни дребни керамични фигурки на зайчета и мечета, от магазините по левче, в случай че нямат доста мощна символика за дамата и Вас.
5. Козметика срещу стареене на кожата
Няма нищо по-ужасно от това на празника Ви, на който би трябвало да се чувствате най-специалната жена, да се почувствате като иден персонаж от " Мумията се завръща 3 ". Ако си мислите, че няма да извършите сходен намек и " О, но тя си купува такава козметика "  ще мине номера, то надълбоко грешите. Стойте надалеч от тези артикули.
Осми март е празник на ЖЕНАТА. Накарайте я да се усеща обичана, мечтана, подкрепяна и най-много ЦЕНЕНА. Със сигурност едно откровено списъче на хвърчащо листче, което сте написал в автобуса, гласящо " Защо си най-перфектната жена ", ще бъде запомнено за цялостен живот, вместо най-скъпия букет рози.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР