Обичайните заподозрени отново надигат глава след оставката на Борислав Михайлов.

...
Обичайните заподозрени отново надигат глава след оставката на Борислав Михайлов.
Коментари Харесай

В БФС: Старата песен на нов глас

Обичайните обвинени още веднъж надигат глава след оставката на Борислав Михайлов. Е, спрягат се и нови лица, само че като цяло всичките са побратими. Ако по този метод ще оправяме българския футбол, още занапред би трябвало да е кристално ясно - няма по какъв начин да се случи. Всеки път едно и също. Старата ария на нов глас, разясняват сътрудниците от Gong.bg.

Въобще не сме сюрпризирани, че започнаха да се спрягат едни и същи имена. Няма отричане до момента в който не докопат кокала. С дребни изключения, вижте в какво положение е целият български спорт, само че рядко се показват същинските виновници. При скандал или слаби резултати, се набелязва някой човек, който го отнася. В по-честите случаи е периферна фигура. Другите постоянно остават в ръководството под една или друга форма. Ще ги премятат от един пост на различен, само че все са в играта. Ако на едно място не става, аплайват на друго. Нали желаеме смяна?

Как е допустимо това да се случи, в случай че президент на БФС стане провалил се състезателен началник, някогашен треньор или шеф на футболен клуб? Хора, взели участие през последните 10 години под една или друга форма, и провалили се на управителни позиции във футбола, нямат никакво място на президентското кресло на БФС. Няма значение дали са напускали постове. Направили са го не тъй като са кардинални, а просто са изплеснали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР