Обичайните обещания и обичайните трудности при изпълняването им. Казваме си,

...
Обичайните обещания и обичайните трудности при изпълняването им. Казваме си,
Коментари Харесай

Гривна срещу вредни навици

Обичайните обещания и нормалните компликации при изпълняването им. Казваме си, че ще спрем цигарите, че ще забравим за нездравословните храни, че няма да пръскаме пари за ненужни покупки. И добре познатият сюжет се повтаря още веднъж и още веднъж...

И защото мнозина имат проблеми със спазването на сходни обещания, изцяло разумно е технологиите да влязат в помощ. И по този начин стигаме до едно много любопитно откритие - гривната Pavlok, която има за цел да промени навиците ни .

Второто потомство на джаджата, което в Amazon се продава за 240 $, работи с 350-волтов електрически удар, който получаваме всякога, когато " престъпим границата " .
 Създателят на Pavlok с Ричард Брансън

Създателят на Pavlok с Ричард Брансън

Гривната си комуникира със особено създадено приложение, с цел да ни следи изкъсо. Достъп до него можем да позволим и на най-близките ни хора, които също да ни пускат ток, когато видят, че сме прегрешили или сме на път да го създадем.

Pavlok работи върху необятен кръг от нездравословни привички - като стартираме с пушенето и junk food-a, с цел да стигнем до гризането на нокти, успиването за работа и прекарването на прекалено много време в интернет. Батерията на гривната е задоволителна за 150 шокови удара и единствено от нас зависи какъв брой дни ще издържи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Pavlok Habit Training (@pavlok) на Юли 9, 2018 в 5:10 PDT

Гривната разполага с вградени жироскопи и акселометри, които дефинират характерни придвижвания на ръката, както и със специфична Sensor Core технология, разчитайки и на огромна база данни. Токовите удари обаче се пускат от нас, с натискане на едно копче. Можем да направляваме тяхната мощ посредством приложението.

Когато мозъкът ни стартира да свързва нездравословните привички с неприятното чувство на токов удар , основателите на гривната ни подсигуряват, че за негативно време ще се отървем от тях, написа Daily Mail.

Отново по техни думи, 75% от пушачите са отказали цигарите след по-малко от 10 дни носене на Pavlok гривната, а шест месеца по-късно още не пушат. 80% от хората, които са си гризали ноктите, са се отказали от нездравословния табиет за към пет дни.
 Xiaomi Mi Band 4 - всичко, което желаеме от смарт гривна
Всичко, което желаеме от смарт гривна

Новата джаджа на Xiaomi е супер евтина и супер готина по едно и също време

Разбира се, и тук всичко се свежда до предпочитание и воля . Защото в случай че просто не си сложим гривната или не бъдем откровени със себе си, пропускайки натискания на бутона, няма по какъв начин да работим против нездравословните привички. Но в случай че сме в действителност решение на смяна, тя става правилен съдружник.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Pavlok Habit Training (@pavlok) на Май 26, 2018 в 6:25 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР