Обичате цветя, но за някои от тях през зимата е

...
Обичате цветя, но за някои от тях през зимата е
Коментари Харесай

Цветятя, които могат да зимуват на балкона

Обичате цветя, само че за някои от тях през зимата е в действителност мъчно? Няма място към този момент у дома, а на студено не всяко растение ще вирее?

Най-оптималното решение е приспособена остъклена тераса или площадката пред жилището. Издръжливите растения, на които не им е нужна светлина зимата са точно кактусите и сукулентите.
Растенията, които можете да оставите на балкона през зимата
Циклама, лавър, хедър и редица други растения могат да украсят остъкленния ви балкон даже след настъпването на студените месеци. Списък...
Прочети повече
Няколко съвета от нас, които да ви послужат да запазите градинката си и да й се радвате даже в небалгоприятни сезони:

Топлоизолацията на вътрешната част на терасата е единствено в плюс на растенията. Ще им попречи да измръзнат, както и няма да разреши формиране на плесен и конденз.

Постелете нещо на пода и по опция „ облечете “ стената от пода до прозореца/тавана с нещо, което да работи като изолираност и ще сте съумели да осигурите към 10-13 градуса.

Двойният стъклопакет също е сполучлив вид, с който да подмените прозорците на остъклено помещение. Така, когато на открито е студено, вие осезаемо ще сте повишили температурата.
Цветята, които можем да отглеждаме на терасата
Балконните култивиран пространства са желани. Те са нещо, което не доста хора имат, само че нещо, за което доста хора жадуват, освен...
Прочети повече
Важно е даже остъклената тераса да се проветри, с цел да има циркулация и промяна на въздуха с нов и пресен подобен.

Най-претенциозните към топлота растения подредете по-близо до стаята.

Фикус, хибискус, драцена, хлорофитум и още други нямат проблем да останат на балкона през цялата зима, не ги мислете и освободете близкото до стаите място за по-чувствителните.

С вярно подбрани растения и точната информация за техните искания и условия ще можете да се любувате на по този начин обичаните си цветя даже, когато на открито е тъмно и студено.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР