Обичате се, но той още не ви е предложил. Как

...
Обичате се, но той още не ви е предложил. Как
Коментари Харесай

Кобилкина: Как да разберем дали той е готов за брак?

Обичате се, само че той още не ви е предложил. Как да проверим дали мъжът до нас е подготвен за съществено обвързване? В хода на дългата връзка неизбежно се ражда въпроса: Готов ли е той за брак? Ако следим обичания мъж и проучваме неговото поведение, ще можем да разберем дали той е подготвен да се ожени. Сексологът и фамилен терапевт Наталия Кобилкина дава няколко съвета за тези, които търсят отговор на този въпрос. Според нея има няколко ясни сигнала, на които би трябвало да обърнем внимание. Ето кои са те:
Ако сте по-смели, повдигнете въпроса непосредствено. Попитайте го по какъв начин си показва взаимното ви бъдеще. По реакцията му ще разберете дали въобще се замисля за това. Мъжът, който е подготвен за брак споделя, че желае деца, къща, прави проекти за вашето общо бъдеще, предвижда какво ще се случи с връзката ви. Желанието му да стане татко е един от най-ясните знаци, че той е пораснал и е подготвен да се грижи за някой различен с изключение на за себе си. Той ви е приел за своя партньорка и няма желание да ви сменя.
Ако каже обаче, че това е нещо в далечното бъдеще и има доста време - той още не е подготвен за съществено обвързване.
Наблюдавайте дали е грижлив към околните си. Обикновено грижовните мъже са тези, които са подготвени да имат семейство. Ако той е върл ерген, би трябвало да го научите да се грижи за вас и тогава да прецените дали е подготвен за брак.
Разберете дали е завършил предходните си връзки. Ако още продължава да приказва за някогашната си, той не е подготвен за нова връзка, още не е изживял предишното си. Тогава е по-добре да се разделите или да му дадете още време.
Мъжът, който е подготвен за брак, ще ви запознае с околните и приятелите си. Ако възнамерява общи почивки, ремонт или фамилния бюджет, той поема ангажимент към вас и връзката ви. А брачната връзка е самобитно заричане на двамата сътрудници за едно взаимно общуване.
„ Усмихвайте се, забавлявайте се, наслаждавайте се на живота с вашия обичан мъж. И даже той в началото да не е мислил за брак, откакто види какъв брой сте очарователна, красива, нежна и любяща, той ще реши, че тъкмо вие ще сте идеалната жена за него “, споделя Наталия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР