Обичате ли плъхове? Да, предполагам какъв е отговора на повечето

...
Обичате ли плъхове? Да, предполагам какъв е отговора на повечето
Коментари Харесай

Warhammer: Vermintide 2 получава безплатен уикенд за игра

Обичате ли плъхове? Да, допускам какъв е отговора на множеството от вас, само че в тази ситуация става дума за тези от Warhammer: Vermintide 2. И тези, които са в играта на Fatshark са злобни и хищни същества, само че са и облечени, въоръжени и вървят на два крайници. А да, и си умират да ви прегризат гърлото. Ако до момента сте гледали единствено playthrough клипове в YouTube или сте чели възторжени мнения за играта и сте се чудили коства ли си, то от през днешния ден до неделя може да получите отговор на този и други въпроси, защото основателите на играта оповестиха в Steam безвъзмезден уикенд за игра на Warhammer: Vermintide 2.



Освен, че ще може да играете гратис Warhammer: Vermintide 2, то по време на този интервал (от през днешния ден до 24-ти) ще получите и понижение от 75% от цената на играта в Steam, тъй че в случай че това, което ви вижда ви радва, ще може да си извършите един първокласен предколеден подарък.

„ Verminitide е образно зашеметяваща и разтърсваща екшън игра, която прекрачва границите на кооперативния род от първо лице. С деяние, което се развива по време на апокалиптичните Последни дни на времето на света на Warhammer. Играта показва мрачните, кървави и извратени сили на Хаоса като вражеска секта. Сред другите нови характерности тук са 15 нови героически кариери, нови среди, гении и нашата лична Heroic Deeds система “, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР