Обичате ли да похапвате пица? Жадувате ли за онзи тънък

...
Обичате ли да похапвате пица? Жадувате ли за онзи тънък
Коментари Харесай

Най-вкусното тесто за пица, почитано в цяла Италия

Обичате ли да похапвате пица? Жадувате ли за оня тъничък и хрупкав блат, гарниран с обичаните ви артикули? Истинското италианско тесто за пица до скоро беше защитавано в загадка, само че през днешния ден всеки може да си го подготви вкъщи и освен това с минимални старания.
Ще споделим с вас рецептата за това почтено за 5 – звезден ресторант тесто, което не може да се съпостави с никое друго.
Забравете за купеното от магазина, което никога няма да задоволи вкусовите ви рецептори. Имаме доста по-добра концепция и бързаме да я споделим с вас.
Как да си приготвите вкусно италианско тесто?
Продукти за тестото:
• 350 гр. брашно
• 7 гр. суха квас
• 1 ч. л. захар
• щипка сол
• 1 с. л. зехтин
 Мързеливата пица, която се трансформира в ХИТ Мързеливата пица, която се трансформира в ХИТ
Мнозина избират вечер, като се приберат от работа, да подготвят нещо доста елементарно, бързо и вкусно. Почти нито един съвременен жител...
• 250 мл топла вода
Това са всички артикули, които да са ви на разположение, до момента в който готвите най-вкусното и внимателно тесто на света.
Най-напред се заемете с подготовката на маята. В купа изсипете наличието от опаковката и прибавете захарта. Добавете и 4 с. л. вода и оставете да шупне.

Брашното би трябвало наложително да бъде пресято, в противоположен случай няма да се получи тънко тесто. Направете кладенче в средата и прибавете водата, щипката сол, зехтина и маята.
 НАЙ-ВКУСНОТО и здравословно тесто за ПИЦА НАЙ-ВКУСНОТО и здравословно тесто за ПИЦА
Пицата е обичана храна за дребни и огромни. Често тя участва на трапезата ни, въпреки по-късно да изпитваме скрупули, че сме се изкушили...
Месете няколко минути и оставете в съд, затрупан с забрадка от горната страна, с цел да втаса. Трябва да усили най-малко два пъти своя размер.
След като прецените, че е готово, можете да започнете разтеглянето с ръце, тъй че да се получи блат за пица с дебелина не повече от 6 мм. Имайте поради, че при печене тестото ще бухне.

Гарнирайте с продуктите, които обичате да похапвате. Не забравяйте най-после да поръсите с щипка обич.
Насладете се на една необикновено вкусна и домашна пица, сътворена с готовност и пристрастеност!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР