Обичате ли да ходите на кино? За някои хора само

Обичате ли да ходите на кино? За някои хора само ...

Кино от ново поколение – в комфортно легло.


Обичате ли да ходите на кино? За някои хора само диванът в хола или любимото легло са най-комфортното място за гледане на филми. В това няма нищо учудващо – седалките в салоните са тесни и твърде неудобни, а на тях се седи повече от час. 

За да привлече по-голяма клиентела, ръководството на швейцарско кино заменя неудобните седалки с двойни легла. Те са удобни матраци, постлани с меки завивки, върху които всеки може да легне така, както го прави вкъщи. 

„VIP bedroom“ или „ВиП спалня“ всъщност е само един от салоните, с които разполага киното. Билетът за него струва 48 долара, като в тази цена влизат безплатни напитки. 

Според управата, екипът обмисля въвеждането на нова храна, която киноманите да похапват лежейки удобно на леглото. По думите на Венанзио ди Бако, хигиената в салона е много важна. Той е категоричен, че чаршафите и завивките се сменят след всяка прожекция. 

Не само възрастни могат да се възползват от по-комфортното кино. Създаден е и кът за деца, където малчуганите могат да се забавляват или да гледат филм, подходящ за тях. Разбира се, тази екстра се плаща допълнително. 

„Твърде скъпа услуга“, „Сигурно е много удобно, но не ми се ще да усещам миризмата на човека до мен, ако отида сама. Освен това дали наистина сменят чаршафите често?“, „Нека си кажем истината. Няма да можем да изгледаме цял филм тук. Ако съм аз, ще се унеса и ще заспя веднага, давайки излишни пари“, пишат потребители за услугата в Instagram. 

 
Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Elena Ka (@elenakaswiss) на Май 11, 2019 в 2:29 PDT

 
Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Mathias*****® (@mathiasmaybach) на Май 19, 2019 в 9:28 PDT

Източник: tialoto.bg