Обичате го с цялото си сърце и се чудите дали

...
Обичате го с цялото си сърце и се чудите дали
Коментари Харесай

12 признака за магнетично привличане между мъж и жена

Обичате го с цялото си сърце и се чудите дали той изпитва същото? Разбира се, времето ще покаже най-добре, само че в случай че не желаете да чакате и се нуждаете от отговор тутакси, психолозите имат какво да ви споделят по въпроса.

И това е отлично, тъй като, когато сте сигурни в възприятията на отсрещната страна, бихте могли да дадете доста повече от себе си на този, който значи всичко за вас.

Психолозите настояват, че има фини, само че напълно ясни признаци на магнетичното привличане сред мъж и жена и тези изказвания са научно потвърдени. Няма две отзиви по въпроса –  хората се държим по тъкмо избран метод, когато доста харесваме някого.

Например, най-явните от тях, които всеки е долавял, са мощното предпочитание да стартираме диалог, да бъдем физически по-близо до обекта на нашата обич, предпочитание да разсмеем този, който неустоимо ни притегля.

Съществуват безапелационни признаци, доказващи химията сред мъж и жена.

Дълъг взор очи в очи

Очите са прозорецът към душата. Това е единствената част от тялото, която може да показва мощни страсти и физическо привличане.

По принцип не сме склонни да гледаме дълго в очите на някой, с който нямаме особена връзка.

Затова и взаимното привличане може да се усети много ясно посредством него. Той е явен сигнал, че се интересувате единствено и само от това, което виждате пред себе си сега. Защото, в случай че в действителност предизвиквате мощни и неконтролируеми страсти у другия, той няма да може да откъсне взор от вас, даже без да го осъзнава.

„ Хората, които са привлечени един от различен, постоянно се гледат, по-късно могат да се извърнат и да се погледнат още веднъж “, споделя психотерапевтът Кристин Скот-Хъдсън. „ Погледът очи в очи се поддържа по време на връзка и не понижава своята мощ. Още по-добре е да видите и усмивка на лицето, когато осъществявате този специфичен контакт с очите. “, добавя той. Затова, в случай че някой надникне надълбоко в очите ви и не отклонява взор от вас дълго време, знайте, че този човек е бясно притеглен от вас.

Закачки по детски

Спомняте ли си по какъв начин в детството момченцата дърпаха момиченцата за опашките? Подобна задявка е повсеместен метод да привлечете нечие внимание и да изразите своето предпочитание за по-близък контакт. В света на възрастните това с опашките не работи, само че можем да се дразним и закачаме по доста други способи, най-често вербално. Ако непрекъснато се шегувате с някого, несъмнено напълно безобидно, това е явен сигнал, че има специфична връзка сред вас. Добавете към този смях и незабелязано допиране и несъмнено би трябвало да сте сигурни във зародилата химия посред ви.

Вълнение

Когато в действителност харесваме някого, не сме в положение да се концентрираме и не можем да седим на едно място. Изнервяме се, тъй като започваме да се тревожим и не желаеме да развалим всичко. Затова вълнението най-често е още един добър знак, който издава мощно привличане. Повишеният кръвен поток и засиленото дишане може са други сигурни признаци. Човек може да остане безусловно без мирис в наличието на обекта на неговата обич.

Огледални жестове

Забелязали ли сте по какъв начин някой стартира да прави сходни на вашите жестове, незабавно или няколко секунди по-късно измежду като вие сте ги създали. Това не е инцидентно. В логиката на психиката този феномен се назовава огледален и се появява единствено, когато сред хората има мощна прочувствена връзка и неустоимо физическо привличане. В този случай имитацията се случва автоматизирано.

Харесвате миризмата един на различен

Ако смятате, че външният тип е единственото нещо, което ви прави привлекателни в очите на някого, грешите, настояват психолозите.

Всеки има собствен личен неповторим мирис, който е много по-отговорен за взаимното привличане, в сравнение с си мислите. Това се случва на подсъзнателно равнище.

Докосване

Докосването е един от главните способи да предадете възприятията си с езика на тялото. И тук по-скоро става дума не за умишлени докосвания, а за тези, които се получават като че ли инцидентно.

Ако забележите, че по време на диалог или някакъв тип взаимна активност, непрестанно съвсем незабелязано се докосвате – по коленете, ръцете, раменете, да вземем за пример, то несъмнено сред вас има мощно напрежение и магнетично привличане. Сякаш невидима мощ ви притегля като магнит.

Опитвате се да се впечатлите един различен

Опитът да впечатлите различен човек приказва за предпочитание да бъдете харесвани и забелязвани. Ако забележите, че човек непрестанно се пробва да ви разсмее, да показа най-хубавите си черти от характера, то той прави това, тъй като доста ви харесва и желае непременно да ви впечатли.

И колкото повече желаеме да впечатлим различен, толкоз по-нервни ставаме. Треперещ глас, учестено дишане и вълнението на някого във ваше наличие издава мощните страсти на този човек и е безапелационен сигнал за мощното привличане сред двама ви.

Не обръщайте внимание на никой различен

Един от ясните признаци на магнетичното привличане е цялостната загуба на интерес към другите хора. Казано по различен метод, вие двамата преставате да обръщате внимание на хората към вас. Това е по този начин, тъй като когато сме влюбени, ние насочваме цялото си внимание към обекта на нашата обич и изцяло се потапяме нейната магия. Нищо друго към този момент няма значение, с изключение на вас двамата, а времето просто стопира, когато сте дружно. Безумното привличане ви кара да не отчитате какво се случва в близост.

Запомняте и най-малките детайлности

Когато двама души се притеглят мощно, те желаят да научат колкото се може повече един за различен. Затова употребяват всяка една опция да се опознаят в елементи и „ запечатват “ без изпитание всевъзможни дребни елементи, свързани с обекта на своята обич.

Ако забележите, че човек си спомня даже най-дребните неща, които инцидентно сте загатнали и визира тази тематика по-късно в връзка с вас, това е превъзходен знак – притегляте го като магнит.

Затова обръща внимание на вашите думи – подсъзнанието му към този момент си ви показва дружно.

Често се смее във ваше наличие

Забелязали ли сте, че в случай че той се пробва да ви разсмее, вие вършиме същото? Смехът и усмивката са един от главните признаци, че индивидът се пробва оптимално да ви впечатли и да се любува на всяка минута, прекарана с вас. Това важи изключително за мъжете. Когато харесват доста някоя жена, те се пробват да я разсмеят, тъй като желаят да я видят щастлива. Те желаят тя да се радва на компанията им да се усеща удобно, което е в действителност извънредно благо.

Промяна в тембъра

Когато усетим мощно привличане към човек, ние автоматизирано променяме гласа си, като даже не виждаме, че го вършим. Мъжете са склонни да снижават гласа си до ниските регистри, с цел да наподобяват по-мъжествени. Жените назад – приказват една октава по-високо, с цел да придадат деликатност на тембъра си.

Комфортно ви е да сте дружно и да си мълчите

Това е един от най-пренебрегваните признаци на магнитно привличане, тъй като нормално обръщаме внимание на по-очевидни признаци, а този го подценяваме.

Комфортната тишина обаче е може би е един от най-явните и даже крещящи признаци за магнетично привличане сред двама души. Всъщност, в случай че не сме толкоз влюбени един в различен, в никакъв случай не бихме могли да се усещаме удобно дружно, даже и нищо да не вършим. Това е същинска непосредственост, изразена без думи.

Магнетичното привличане сред мъж и жена към момента си остава обект на доста проучвания. То е толкоз прелестно и чисто, че както се споделя, дай Боже всекиму.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР