Обичаният актьор Ненчо Илчев ще е благодарен за цял живот

...
Обичаният актьор Ненчо Илчев ще е благодарен за цял живот
Коментари Харесай

Само в ШОУ! Ненчо живее в жилището на Евтим Милошев! Продуцентът протегнал ръка на актьора, когато...

Обичаният артист Ненчо Илчев ще е признателен за цялостен живот на продуцента Евтим Милошев.

Не единствено че му е дал платена работа, само че и го уредил с огромно жилище за жълти стотинки. В миг, в който звездата от „ Столичани допълнително “ бил изпаднал в недружелюбност и незабавно се нуждаел от собствен дом, продуцентът му продал на тънка цена своето жилище, написа „ Шоу “.

„ Бях в един доста сложен стадий от живота ми, когато не знаех накъде да поема – нямах жилище, а съм с дете на 6-7 години. Живеех в жилище на Съюза на артистите в Зона Б-5 на едно таванско помещение. В един миг виждах, че няма по какъв начин да продължим по този начин – аз ставам на години, детето пораства. Споделих го с Евтим и той незабавно отсече, че това не е моя грижа. Сега пребивавам в жилище, което той е строил за себе си, само че ми го продаде доста по-евтино. Направи нечовечен жест към мен “, споделя Ненчо.

Именно с помощта на Милошев и Любо Нейков животът му се прекатурва на 180 градуса в позитивна тенденция. Преди 10 години те го одобряват в предаването „ Комиците “, а по-късно му дават ролята на отец Григорий в най-сполучливия БГ сериал „ Столичани допълнително “.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ СВЕТСКИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР