Обичаната изпълнителка, изпяла знаковата песен Сине, сине, Севдалина Спасова е

...
Обичаната изпълнителка, изпяла знаковата песен Сине, сине, Севдалина Спасова е
Коментари Харесай

Какво се случва? Севдалина Спасова - в реанимацията на частна болница

Обичаната изпълнителка, изпяла знаковата ария „ Сине, сине ”, Севдалина Спасова е в устойчиво положение в реанимация на частната болница в Дупница, откакто е била докарана в кома преди 4 дни. Медиците поставят денонощни грижи за нея. " Излезе от комата, в устойчиво положение е ", сбито разясниха от здравното заведение и отхвърлиха повече информация, съобщи " 24 часа ".

Тя е съответна и беседва, споделиха нейни близки. По непотвърдена информация неотдавна тя е прекарала коронависурната зараза, само че здравословното й  положение се влошило и изпаднала в кома в дома си.

Дъщеря й Венета на 7 февруари е имала рожден ден и родителите й Севдалина и Валентин Спасови я поздравиха в профила им в обществените мрежи: " Честит рожден ден, скъпа дъще Венета! Нека Бог да те благослови! Бъди жива и здрава! Бъди доста щастлива! Безкрайно те обичаме! "

Музикантското семейство Севдалина и Валентин Спасови са доста известни освен измежду съгражданите си, само че и в цяла България. Освен сполучлива театрална кариера, те имат и брокерска компания и продават парцели най-вече в региона на Сапарева баня и Дупница.
   
 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР