Обичаната фолкзвезда Софи Маринова сюрпризира почитателите си с новината, че

...
Обичаната фолкзвезда Софи Маринова сюрпризира почитателите си с новината, че
Коментари Харесай

Софи Маринова в ексклузивно интервю пред "ШОУ": Два пъти губя дете

Обичаната фолкзвезда Софи Маринова сюрпризира феновете си с новината, че приготвя концерт в зала „ Арена Армеец “ по случай 20-та си професионална годишнина. Наш кореспондент се срещна със Софи и нейния другар Гринго на по чаша кафе и диалогът тръгна… Нали си я знаете каква е Софи – откровена, по детски наивна и чистосърдечна. Каза си и майчиното мляко! Освен божествения й глас това е другата причина, заради която стана фаворитка на хората и медиите. Разговорът ни потегли в посока концерт, само че стигнахме до признанието дали е бременна и какъв брой буйна е в леглото в действителност. Ето занимателния ни диалог с изпълнителката на „ Плачещо сърце “, в който се намеси и нейното гадже Тодор Давидов – Гринго:
- Софи, тази година честваш 20 години на сцената и разбрах, че подготвяш огромна изненада по този мотив...
- Дай Боже, всичко да стане по този начин, както сме го запланували. На 9 декември ще изнеса огромен концерт в „ Арена Армеец”. Знаеш, че аз или върша нещо като хората, или просто няма да потегли да се занимавам. Така че екипът ще е огромен, ще умуваме кое по какъв начин да бъде. Ще пея онлайн с орк. „ Кристали”, само че ще има гост-звезди, които няма да разгласявам авансово.

- Ти ще си първата българска фолкзвезда, която ще изнесе независим концерт в най-голямата зала у нас...
- Така ли?! Той и Слави Трифонов се води чалгаджия. Той самичък си споделя: „ Чалгар съм”. Ще се постарая нещо сходно да направя като него. Обичам Слави и „ Ку-ку бенд”, тъй като са огромни експерти.

- Излезе информация, че се конкурираш с Лили Иванова по глас и облага от концерта...
- Това нещо доста ме ядоса. Лили Иванова за мен е кумир, през годините съм се учила от нея и не ми е прелестно да ме замесват в такива евтини сензации с нейното име. Прекалено доста я почитам, с цел да си върша реклама на неин тил. Трябва ли всеки, който тръгне да прави нещо, да го съпоставяме с някой различен. Ние с нея сме толкоз разнообразни, че сходни приказки са смешни за самите им създатели.

- Кога те озари тази концепция за концерта?
- 15-годишнината ми я направиха Слави и „ Ку-ку бенд” и от този момент почитатели все ме питат какво ще върша за 20 години на сцена. Те с въпросите си ме бутаха да се замисля за подобен концерт. Наистина ми е доста забавно да видя какво ще направя и какъв брой хора ще вкарам в залата. Нали все споделят, че хората ме обичат и харесват песните ми, хайде в този момент да забележим дали това е по този начин!



- Има ли терзание при теб, че може и да не я напълниш залата?
- Естествено, че го има терзанието. Но това е тръпката, другояче защо да го върша въобще. (смее се) Често ме питат дали се тормозя, когато би трябвало да излизам на сцената, откакто съм толкоз години в тази сфера. А то тъкмо това е забавното – пеперудките в корема. Това обаче трае по време на първата ария, след което се отпущам и с публиката се зареждаме взаимно.

- Лоренцо неотдавна пусна ария, само че в тази сфера ли желае да се развива?
- От дребен минахме през какво ли не – то не беше футболист, каратист, какъв ли не. Пробвали сме се във всичко. Но сякаш постоянно съм знаела, че ще се ориентира към музиката. Никога не съм му налагала какво да прави, не съм от тези хора. От тази година учи в музикалното учебно заведение „ Любомир Пипков” с акордеон – дано е образован музикант, да знае нотите и да вземе тапия.

- Води ли към този момент гаджета, готвиш ли се за снаха?
- Оооо, добре че Гринго е тук да се занимава с него по тези въпроси. Ходят встрани и си шушукат, пък аз депозирам ухо все да чуя, а Лоренцо ми се кара. Но по принцип доста си споделя и с мен, като приятелчета сме. На тази възраст момчетата и девойките са се побъркали с тези наргилета. Пушат като комини. По-добре пред мен да прави някои неща, в сравнение с да се крие. Добро дете е, не мога да се оплача. Не че и той не прави бели като всички деца...

- Не си обаче бременна, както се тръби на всички места, откакто подготвяш такова огромно събитие за след няколко месеца?
- Имаме си новината за бебе, за което доста се радваме. Но всичко е Божа работа. Плануваме го, само че в първите месеци не се споделя. Нали си ме знаеш, че имам огромна уста и бяхме на сватбата на Гринго на племенника и водещият ни пожела детенце. Аз пък изръсих, че съм бременна, тъй като си бях правила тест и се оказа позитивен. Тайна не мога да вардя. То обаче е първоначално, още не съм ходила на лекар. Ще изчакам още малко и ще забележим какво ще се окаже. Това са хубави работи!
Честно казано имам женски проблеми. Втори път бях бременна от Гринго, само че нещо не мога да ги изхабявам. Работим отново за бебе.

- Врачка пък ти предсказа момиченце...
- И на Гринго са му казвали, че първото му дете ще бъде момиче, а на мен второто. Лоренцо и Гринго единствено в мъжки жанр приказват, желаят момче. Няма значение момче или момиче – в нашата кошарка ще е.

- В предходни диалози си ми споделяла, че все не можеш да намериш сродната душа, само че сякаш с появяването на Гринго нещата се трансформираха...
- И с Гринго си приказваме, че има фамилии с по 20-30 години брак и се джогат и карат, пък ние за година и половина желаеме всичко да е безпрепятствено. Пък хората споделят, че тези, които се карат, в действителност се обичат. Спрем ли да се караме, значи любовта е предходна. Разбираме си се, вървят ни нещата, вършим си дуети, оня ден се върнахме от море в Гърция. Най-важното е да сме здрави.



- Гринго събра известност напоследък, има последователки...
- Гринго: Имаме нова дуетна ария, която до месец ще пуснем. Снимах и независимо парче.
- Софи Маринова: Сега е доста съвременно да се снима в чужбина и Гринго все ми вика да вървим в Германия, тъй като е живял там и има познати. И това време ще пристигна.

- Ти плануваш ли някаква независима ария, тъй като го удари нещо доста на дуети – с Гринго, с Ерик...?
- Да, нещо на дуети ми върви. Не мога да си намеря независимо парче, което да ме грабне. Гринго се гордее с мен и непрестанно ме тика да направя нещо, някоя мощна балада. Има си песни, които си чакат самия реализатор. Ерик ме обича от години и все е желал да направи дует с мен. Ето, пристигна моментът и е доста благополучен.

- Има клюки, че Гринго те е отдалечил от сътрудниците ти и надали не ти е забранил да общуваш с тях?
- Софи Маринова: Няма такова нещо! Пет години съм била сама, живучкала съм си и в един миг идва моето другарче, живеем на фамилни начала и би трябвало да обръщам внимание на фамилията си. Те пък незабавно почнаха да пишат, че ме ревнува, че ми не разрешава... Те и негови другари разясняват, че откогато е с мен, на никое място не излиза. Няма да ми е прелестно, в случай че той си излиза по този начин и се прибира на сутринта. Каквато съм си дивичка, гаранция ще си помисля, че прави нещо зад тила ми.

- Гринго: Тези хора са доста глупави. Преди е била сама и е имала време да си джитка, правила си е каквото желае. Сега към този момент си има семейство и би трябвало да му обръща внимание. Преди е излизала в 12 и се е прибирала сутринта, само че в този момент има човек, който я чака у дома. Някои сътрудници се сърдят, само че няма по какъв начин да е друго. Те за какво не си оставят мъжете или дамите и да излизат около нас?! Така би трябвало да е при всички фамилии, другояче се унищожава връзката.



- Ти ревнуваш ли я?
- Гринго: Е, обикновено е да я ревнувам. Ревността би трябвало да има граници, която първоначално липсваше и бяхме стигнали до нежелателни крайности. Сега към този момент не го вършим.

- И двамата към този момент сте в шоубизнеса, ходите по участия и работата ви е обвързвана да флиртувате с публиката!
- Гринго: Наши другари се чудят по какъв начин се водим с нея. И двама сме мощни характери и никой не отстъпва. Много взаимни отстъпки вършим. Може да служим за образец на такива двойки – да видят по какъв начин съумяваме да се запазим толкоз време към този момент. Дай Боже цялостен живот да сме дружно. Паролата е да се пречупиш и да отстъпваш.

- Какво стана със сватбата – ще я бъде ли?
- Всички ни питат за тази женитба, само че на този стадий други неща ни интересуват. Не че и аз не бленувам да бъда младоженка, само че и това време ще пристигна. Обичам да върша нещата както би трябвало и в случай че тръгнем да се женим, то ще е огромно събитие. Питам Гринго по какъв начин си показва сватбата ни, пък той ми вика: „ Много непретенциозно, с 1000 човека”. Аз 20 години съм заобиколена с доста хора, с шумни компании и си го представям по-така. Пак ще е охолно, но в случай че дойдат 1000 индивида аз по какъв начин ще усещам този ден – ще би трябвало да ги посрещам, ехе.. и то мина. Иска ми се да си се целуваме на сватбата, да си се забавляваме, да си играем, да се снимаме...
Мислила съм си да облека булчинска рокля в някой клип, само че съм суеверна и си мисля, че няма да ми се случи след това в действителност. Уж си крещя, че не съм суеверна, пък като се замисля, май за всяко нещо се пипвам.

- Ще ходите ли на сватбата на Роксана в края на този месец?
- Разбира се! И тя в този момент бебенце чака, хубави моменти я сполетяха. Колегите сме, с цел да се поддържаме.

- Спомням си, че Устата в диалог ми беше споделил, че не можеш да пазиш загадка...
- Софи: Първична съм си. Приятели ми споделят, че някой в случай че желае да му направя реклама, би трябвало просто да ми каже нещо и до половин час цяла София ще го знае. (смее се).
- Гринго: Това нещо не можах да й го трансформира. Само като си направи теста и той стана подготвен и разбрахме, че е позитивен, хвана телефона и почна да звъни на майка ми, на нейната майка, на братята й. Звънят й за някакво присъединяване и без никой нищо да я пита тя: „ Бременна съм, нали знаеш?”. Слушам я и от вътрешната страна се хапвам. Затова не се тормозете – има ли нещо, Софка ще си го каже. Няма скрито-покрито при нея. Остана единствено едно да разкрие!
- Софи: Кое бе, благо!
- Гринго: Какво вършим в леглото! (бурен смях)



- А да, в предходно изявление Гринго ми даде обещание да опише пикантни неща от интимния ви свят...
- Софи: А, да бе! Той знае, че в никакъв случай не приказвам такива работи. Малиии....
- За първи път те виждам да се изчервиш!
- Гринго: Бурна е в леглото!
- Софи: Ей, бегай оттука! Кога си ме виждал мен да приказвам за такива неща?!

- Ти, Софи, ще кажеш ли какъв е той тогава е леглото?
- Човекът е два метра и зодия Лъв – другото го оставям на вас, мислете си каквото желаете.

- Вярваш ли в зодиакалните знаци и четеш ли какво споделят за връзките?
- Софи: Абе, сякаш не съм, но първото нещо, което го питах, е коя зодия е. После към този момент го почнах с въпросите дали е женен и дали има деца. Направо изявление си му взех. Той като ми сподели, че е на 30 без жена и деца и на мен очичките ми светнаха. Пуснах влажния взор... (смее се)
- Гринго: За секса ще ти кажа единствено, че го вършим всеки ден наложително. Понякога заран и вечер. Това е здраве!
- Софи: Е по какъв начин, би трябвало да се оре градинката! Приятели все ме питат по какъв начин по този начин съм отслабнала, пък мен ме е позор да й кажа, че с тоя млад мъж... сещай се от какво се топят килограми. Секс и ябълки, като махнеш ябълките кое остава?! В последно време и мъже не останаха, тъй че да си вардя моя. Супер е! Да не ми го вземат единствено!

- Какви са ви проектите през лятото?
- Ще съвместим потребното с приятното – работа и отмора. Намалила съм малко работните задължения, тъй като се изтощавам. Затова крещя Лоренцо и Гринго да пеят, а аз ще си вървя по участията им и ще се развличам. Ще си живучкам!
Майката и сестрата на Гринго живеят в Германия, само че в този момент лятото ще си дойдат. Ще си бъдем дружно – моята и неговата рода. Ще дивеем на морето.

___________________________________________________________________________________________________________

Прави сина си артист

Синът на Софи – Лоренцо, следва нейните стъпки. Промотира своята ария „ В атака”, с което дава поръчка за кариера във фолка. Той зад тила си има една ария – „ Много ясно”.


Лоренцо презентира първия си клип

„ Люси Иларионов му снима клипа. Лоренцо дори си предложения момиче да се снима с него. Мисля, че добре си изиграха ролята. Детето ми е доста щастливо, радва се. Още откогато се е родил, съм го снимала в клипове, само че пък го оставам да си изживява детските години. Ще се веселя един ден да стане огромна звезда, само че в този момент е още дребен, младеж. Сега е на 15 години, нека до 18 да има няколко песнички към този момент и да тръгне по участия. Покрай мен от дребен е в тази среда, обикаля с мен по участия. Нямам желание да го пущам в музикални формати, тъй като там смъкват самочувствието на децата на известните. Убиват им мечтите”, показа Софка пред „ ШОУ”. Признава още, че желала да се включи в неговото парче, само че той й забранил.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР