Обичаме шоуто на Джими Кимъл и с интерес го следим

...
Обичаме шоуто на Джими Кимъл и с интерес го следим
Коментари Харесай

Чарлийз Терон, Джими Кимъл и признанието на актрисата пред водещия за най-лошата ѝ среща

Обичаме шоуто на Джими Кимъл и с интерес го следим постоянно, освен тъй като му гостуват известни персони, а и тъй като постоянно съумява да ги предизвика да създадат нещо диво или да признаят нещо пикантно и забавно.

Типичен образец за това е и едно от последните гостувания в Jimmy Kimmel Live на Чарлийз Терон, която показа по какъв начин е протекла най-лошата ѝ среща.

Тя споделя, че когато е била на към 20 години е излязла с едно момче, което е харесвала доста и което в действителност е било доста хубаво. Актрисата изяснява по какъв начин, като същински джентълмен, той я взел от вкъщи ѝ и двамата са отишли на ресторант. Всичко е било прелестно и Чарлийз си мислела по какъв начин цялата вечер върви просто съвършено.

" Дойде моментът обаче, в който той ме закара назад до жилището ми и, сещате се, аз му дадох сигнал, че имам желанието да го целуна. Всичко звучи ужасно, нали? Няма да повярвате какво стана. Той спря колата и започнахме да се целуваме. Усещането бе ужасно. И внезапно той се отдръпна и ми прошепна: Искам да целуваш буйно носа ми ", споделя актрисата.

Както можем да предположим, този култ към носовете ѝ се е сторил малко чудноват и много смешен. Разказвайки историята на Джими Кемъл, Чарлийз колкото да сдържаше да не се просълзи от смях.

" Никога не го забравих, тъй като към момента не съм срещала различен човек, който да желае да се натискам с носа му ", добавя актрисата.

Водещият изиска да разбере по какъв начин въпреки всичко е завършила тази история, по тази причина попита Чарлийз по какъв начин е постъпила.

" Първо помислих, че се майтапи, само че след това разбрах, че в действителност си пада по такива неща. Изсмях се, само че в действителност го харесвах доста и не желаех да проваля вечерта, по тази причина леко допрях устни до носа му. Очевидно това не му беше задоволително, тъй като той възкликна: Не по този начин, по-ентусиазирано! ", приключва историята си актрисата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР