Обичаме кифлички с мармалад! Неведнъж сме се събуждали с мирис

...
Обичаме кифлички с мармалад! Неведнъж сме се събуждали с мирис
Коментари Харесай

Бърза рецепта за най-вкусните кифлички с мармалад!

Обичаме кифлички с мармалад! Неведнъж сме се събуждали с аромат на домашни печива вкъщи и сме ставали от леглото единствено, с цел да седнем на масата и да закусим сладко-сладко с топлите тестени произведения. Рецептата за тези страхотни кифлички ще ви върне в детството. Също по този начин е добър метод да зарадвате хората вкъщи (и самите себе си) с нещо приготвено за закуска за уикенда. Не се изисква доста време и изпитание, а крайният резултат е повече от страховит! И в случай че не ми вярвате, можете да се убедите сами като видите рецептата по-долу: 
Продукти:
500 мл прясно мляко
4 яйца
1 ч. захар
1 ч. олио/масло
1 квас
1 ванилия
1 кг брашно
За намазване:
2 жълтъка за намазване
 Как да създадем най-вкусната саралия? Как да създадем най-вкусната саралия?
Обичаме саралия! Това е един прелестен десерт, който постоянно подготвяме и хапваме вкъщи. Вариациите, които се срещат са доста, само че тук ще...
Приготвяне: 
Меси се всичко в тесто. Прави се на топки и се оставят да си почиват 15- 20 минути. Една топка се разстила и се реже на 16 части. Поставя се мармалад в тях и се навива. Поставя се в тава и се намазва с жълтък и се поръсва със захар от горната страна. Пече се 20-30 минути.
Ние избираме да ги вършим с мармалад с по-силен усет - от ягоди или сливи, само че всеки човек има своите желания, в които не се намесваме. Важното е да ги извършите с доста обич за околните си хора, с цел да добавите оня в действителност необикновен усет на нещо направено с грижа за обичаните човешки същества. Може да ви се коства наивно, само че ние имаме вяра, че когато човек прави нещо с обич, това се усеща. 
Споделете с нас дали са ви харесали! Ще се радваме да забележим и вашите предписания в мненията. 
!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР