Обичаме животните и се възхищаваме на хората с големи сърца,

...
Обичаме животните и се възхищаваме на хората с големи сърца,
Коментари Харесай

Съвременният Ной живее в Мексико

Обичаме животните и се възхищаваме на хората с огромни сърца, които посвещават времето си в грижи за тях. Няма да излъжем, в случай че кажем, че в България имаме какво още да създадем в тази посока, само че най-малко природата е по-благосклонна към нас. Същото не може да се каже за всички страни, а минимум пък за океанските страни.
 Стефан Иванов, Максим Иванов и Атлантическия океан, който прекосиха с лодката си Neverest
Съдбата обича смелите. Смелите българи също

Стефан и Максим Иванови прекосиха Атлантическия океан с лодката си Neverest

В началото на октомври ураганът " Делта " се насочи към полуостров Юкатан, където се намира и мексиканският град Леона Викарио. Стихията стимулира един от локалните поданици - Рикардо Пиментел, да прибере котки, пилета, зайци, стадо овце, таралежи и към 300 кучета в дома си, тъй че да бъдат на несъмнено място, до момента в който отмине бурята.

На 7 октомври всички те към този момент изпълват дома му, написа Fox news.
 Снимка 501352

" Вярно е, че те не бяха най-хубавите съквартиранти, както е правилно и че къщата миришеше извънредно. Но всичко това си струваше, тъй като тези животни оцеляха по време на бурята. " Това сподели Пиментел, който преди близо 10 години основава подслон за животни на име Tierra de Animales ( " Земя на животните " ) наоколо до Леона Викарио.

Ден по-рано обаче, на 6 октомври, той насочва молба за дарения на страницата на Tierra de Animales във, с цел да може да обезпечи задоволително храна и консумативи за всички животни, ако бурята затвори магазините. " Ако живеех единствено с 10 или 20 кучета нямаше да се тормозя доста, само че тук имаме стотици животни и не можем да си позволим лукса да нямаме задоволително храна ", сподели още Пиментел.

на Окт 6, 2020 в 3:37 PDT

Покрай цялата блъсканица към бурята, той не вижда, че фотографията на кучетата, която е споделил, е набрала огромна известност. А резултатът е, че хора от целия свят подаряват хиляди долари на неговия подслон.

След като всичко завършва той благодари на локалните поданици, които са се присъединили в разчистването на отломките, както и на всички донори.
 Кучетата, емпатията към индивида и по кое време се притичват на помощ
Кога кучето се притичва на помощ

Психология на домашния любим

" Няма значение дали къщата е мръсна, тя може да се почисти. Нещата, които се счупиха могат да бъдат поправени или да се купят нови, само че това, което е красиво, е да забележим тези животни щастливи, здрави и в сигурност, без рани и с опция да бъдат осиновени ", сподели още Ричкардо. Днес той и неговият екип се грижат за към 500 животни, върху повърхност от 10 акра земя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР