Обичаме хора, които вдъхват кураж и предпочитат да се сприятелят

...
Обичаме хора, които вдъхват кураж и предпочитат да се сприятелят
Коментари Харесай

Ема Томпсън: Пластичната хирургия е като колективна психоза

Обичаме хора, които вдъхват кураж и избират да се сприятелят с живота, вместо непрекъснато да показват с пръст несъвършенствата му. На 62 години е претърпяла възходи и падения и съгласно нея е напълно естествено лицето и тялото й да са като карта, която отразява цялата й добита житейска мъдрост. Ето за какво тя не демонстрира никакъв интерес към пластичната хирургия и няма желание да „ ляга под ножа “ и вбъдеще. Актрисата не е обременена от визиите за младост и хубост в стила на Холивуд и е уверена, че ще остави отпечатъка на времето върху себе си недокоснат, тъй като не желае да се обезличи.

„ Защо някой би предизвикал това на себе си? Просто не разбирам “, споделя актрисата. „ Да изтриеш себе си, с цел да изглеждаш по различен метод и да скриеш остаряването, което е изцяло натурален развой, е форма на групова неуравновесеност. Това е извънредно необичайно. "

Въпреки че доста нейни връстници са се подложили на този тип промени, Томпсън твърди, че е затвърдила убежденията, които е имала като по-млада.

„ Винаги съм била с открити карти, отявлена феминистка, когато става дума за телата на дамите и по какъв метод се гледа на тях “, споделя Томпсън.

Двукратната носителка на Оскар споделя, че един от огромните триумфи на кино лентата, който имаше онлайн премиера на филмовия фестивал Сънданс в неделя, е че показва нетретираното тяло. 62-годишната Томпсън взе участие в идния филм “Good luck to You, Leo Grande “ и споделя какво е чувството да си актриса в шейсетте си години. Ролята й изисква да се покаже гола, а Томпсън споделя, че упованията на обществото несъмнено затрудняват сходна поява, лишена от всевъзможни задръжки.

„ Голямо предизвикателство е да се покажеш гола на 62 “, споделя тя. „ Нищо не се е трансформирало в ужасните условия, отправени към дамите в действителния свят, само че и в актьорството. Изискването, че би трябвало да се вписваш в избрани стандарти е все същото, както постоянно е било и в действителност по някакъв метод мисля, че в този момент даже се е задълбочило. “

А ние сме сигурни, че от ден на ден хора ще се припознаят в житейската философия на Ема Томпсън и ще погледнат клишето на Холивуд, което от дълго време към този момент е отесняло на разбиранията на необятния свят.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР