Обичаме да пътуваме по света, но винаги е специално усещането

...
Обичаме да пътуваме по света, но винаги е специално усещането
Коментари Харесай

Кои са любимите места в България на всяка една зодия?

Обичаме да пътуваме по света, само че постоянно е особено чувството когато обикаляме прелестната ни родна България! В тази публикация сме подготвили един къс лист с евентуални дестинации у нас за всяка една зодия. Ако се чудите на къде да се запътите идващия уикенд, то умерено можете да се спрете на това, което предлагаме за вас. Гарантираме, че няма да останете разочаровани. 
Овен – Пирин
Дай на Овена височините и чистотата на Пирина, да изкачва върховете и кръстосва горите! Те се усещат пречистени и същински щастливи от величествената красава и сложна планина. Сърцето им дълго време остава в Пирин и те желаят постоянно да се връщат там.
Телец – Родопи
Прекрасни гори, красива природа, тишина, успокоение, вкусна храна и топла камина, която да изпълва душата – и Телците са щастливи! Те стартират да си мечтаят за дребна къщурка, заобиколена от вековни дървета с голямо рошаво куче и гледката на залези всяка вечер.
Близнаци – Благоевград
Разрастващ се град, цялостен със студенти, мобилен и в това време спокоен и спокоен – Близнаците биха се прибирали още веднъж и още веднъж! Те се усещат въодушевени след всяко пътешестване натам и се срещат с доста нови забавни хора.
Рак – Варна
Раците се свързват прочувствено с ветровитата, носталгична морска столица. Има всичко, което те желаят – дори няколко хиляди индивида допълнително! Морето ги превзема с легендите си, а градът им разкрива тайните си.
Лъв – Бургас
Горещина, море, безконечни купони, алкохол и пясък – Лъвовете са подготвени да се провиснал и да си живеят живота. Те се усещат най-добре на плажа с коктейл в ръка и слънчеви очила върху им, слушайки вълните. 
 Коя е съвършената ваканционна дестинация за всяка зодия? Коя е съвършената ваканционна дестинация за всяка зодия?
Едва ли има човек, който да не обича да пътешества, без значение дали става дума за България или някоя екзотична страна по света. При пър...
Дева – Копривщица
Девите обичат дребното китно градче, изпълнено с история. Може даже да останат със седмици там да детоксват и отпочиват сами, откъснати от света. Девите ще се разхождат из близките гори и ще спрат непрекъснатите мисли и нерви, които ги тормозят измежду тишината и величествеността на мястото.
Везни – Троян
Везните обожават изкуство, природа, хубава храна и музика – те се усещат на мястото си в Троян. Градче, изпълнено с изтънчено направени неща, майстори, усъвършенстващи занаяти си и всичко това посред гори и природа, която да наблюдаваш всеки ден.
Скорпион – Созопол
 Три места в България, които да (пре)открием през есента Три места в България, които да (пре)открием през есента
Вече публично изпратихме лятото и помахахме на есента за добре пристигнала. Дните ще станат по-къси, утрините и вечерите - по-студени, а лис...
Море, море, море и Скорпионите са извънредно щастливи! Има толкоз доста секрети, които този район разкрива на любопитните Скорпиони и те се възползват на най-много от това място да си отпочинат и вдъхновят за бъдещето.
Стрелец – Стара Загора
Бързоразвиващ се град, изпълнен с забавни хора и напоен с история, Стрелците пътешестват всеки ден из него, с цел да открият обичаните си местенца там! 
Козирог – Велико Търново
Град, в който непрекъснато би трябвало да катериш нещо и остаряла столица на България, подхожда ужасно добре на планинската коза Козирог. Те попиват всеки исторически факт и усещат обаянието на Велико Търново по-добре от всеки!
 90 милиона лв. ще изхарчим около Деня на независимостта 90 милиона лв. ще изхарчим около Деня на независимостта
90 млн. лв. ще изхарчим около пътуванията за 22 септември. Това съобщи пред „ Монитор “ шефът на Института за разбори и...
Водолей – Пловдив
Свободолюбивата артистична душа на Водолея се разтапя в Пловдив. Пуснете Водолеите из Капана и си ги търсете след дни! Те са очаровани от романтиката, изкуството, музиката, храната и най-много невероятните цветни хора, които се събират там.
Риби – Сапарева баня
Градчето тъкмо под Седемте Рилски езера с минерални води е основано като че ли единствено за Риби. Те усещат вибрацията на езерата и се пречистват изцяло, а минералните басейни ги карат да се усеща в свои води. Красивата природа и чист въздух оставят отпечатък върху Риби и те желаят да се връщат постоянно на това място!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР