Обичам Вики, съжалявам че ударих! Не я мразя!.Така единствено пред

...
Обичам Вики, съжалявам че ударих! Не я мразя!.Така единствено пред
Коментари Харесай

Майката, която преби дъщеря си: Обичам Вики, съжалявам че я бих, не я мразя!

" Обичам Вики, скърбя че ударих! Не я ненавиждам! ".

Така само пред „ България Днес “ майката на битата 3-годишна Виктория от Перник Катя Никифорова споделя тъй като протегнала ръка на щерка си и дали ще се бори за настойничество над момиченцето.

Сагата с побоя над Вики от личната й майка подлуди цяла България, откакто в обществените мрежи изтече видео, в което Катя шамаросва плачещото по гащички момиченце. С претекста, че „ таткото ти Денис не те обича, не обича и мен ".

Начаса детето бе изведено от майката с полиции и настанено в приемно семейство, а майката в психиатрична клиника. След което бащата Денис разгласи, че си желае дъщеричката и стартира даже да се среща всяка седмица с нея в наличието на обществените служби.

" Още съм тук в клиниката, пия си медикаментите, работи с психолог. Аз също желая да си върна детето. Нямам срещу Денис да среща с детето, само че съм срещу лъжите, които наговори по мой адрес- Не съм фанатичка, не членувам в фракция. И не аз съм желала да изнасили щерка си с предмет, както споделя той. Денис общуваше с един човек, който искаше да изнасили и мен, и детето му. Затова пуснах клиповете, от които потегли всичко - тъй като общуваше с неприятни хора, пренебрегваше ние ", споделя Катя. Тя още не знае по кое време ще напусне здравното заведение.

Катя описа, че съжалява за случилото се и опровергава изказванията на мъжа си, че е пращал по 300 паунда от Англия. където работил. Младата жена е безапелационна, че излезе ли от психиатрията  ще стартира да се бори за дъщеричката си.

Тя е възмутена, че детето се среща към този момент с изключение на за татко си и с баба си по бащина линия.

„ Точно тя, бабата на Вики, майката на Денис, ме преби съвсем незабавно след секциото и две години и девет месеца не се сети за внучката си, не я е поглеждала “.

Катя признава, че се е почувствала извънредно когато обществените са лишили детето й и е  осъзнала, че е постъпила неприятно. Таткото на Виктория Денис не бе открит за коментар по изказванията на Катя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР